Faily Rider・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.12 - 08:58   |   Írta: Ca$h   |   1516
12. okt Faily Rider・Ismerkedő

Amikor szembejön egy kos, nincs mit tenni... Nem, ez nem a napi horoszkóp!

Gyönyörű nyári napsütés, egyedül vagy a 66-os úton, csak te és a motorod, sivatag és sziklák mindenhol, a szabadságot szinte tapintani lehet. Igen, ez maga az élet, ezért érdemes volt megszületni, egy pillanatra becsukod a szemed és élvezed a napot, az élet szép. De csak pár pillanatig, mert mikor újra kinyitod azt kell látnod, hogy egy hím kos néz veled farkasszemet majd megindul feléd.

Igazából nincs mit tenni, félre kell húzni a kormányt, pechedre pont egy végtelen halálos lejtő elején tartasz. Innentől fogva minden már csak a puszta túlélésről szól. A Faily Rider ekkor kezdődik és ahogyan azt a cím is mutatja, el fogtok bukni. Eleinte csupán pár másodperc kell ahhoz, hogy lassított felvételben nézd, ahogy embered ragdollként töri szanaszét magát, nyög még kettőt, majd mindennek vége, vagy inkább minden kezdődik elölről?

A kissé komolyra vett bevezetőt nem kell komolyan venni, mert ez a játék egészen egyszerűen frenetikus, annyi humor és szórakozás van benne, hogy az ember nem is hinné. Az első 4-5 alkalommal a falat fogjuk kaparni a röhögéstől, annyira viccesek tudnak lenni a balesetek. Lehetőségünk lesz arra, hogy felgyorsítsuk, illetve lelassítsuk a kamerát, illetve fotót is tudunk készíteni bármikor emberünk szörnyű haláláról, ami persze hihetetlenül viccesen van prezentálva. Illetve plusz poénként bármikor beválthatunk FPS nézetbe, hogy még élethűbb legyen az élmény.

Mondanom sem kell, hogy motorral, egy sivatagos lejtőn, ahol fél méterenként van egy kaktusz, egy szikla, vagy éppenséggel ugrató, de még időnként keresztbe közlekedő vonat is, nem sok esélyünk van a túlélésre. Ha valaki esetlegesen elért a végéig feltétlenül írja meg nekünk! Természetesen pénzt is tudunk gyűjteni, hogy jobb motorokat vehessünk, a türelmetlenebb fajta valódi pénzért is vásárolhat, illetve videókat is nézegethet. A Faily Rider egy nagyon jópofa kis játék, nem is csoda hogy rögtön leszedtük a másik részét, amivel majd pénteken fogunk megismerkedni.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése