Apróirdetések kiemelése és ​Pontok vásárlása!

Ha rendszeres hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik havidíjas csomagunkat!

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek Pontok vásárlására van szüksége. A pontok vásárlása PayPal fizetéssel lehetséges. Azoknak akiknek NINCS PayPal fizetési lehetőségük, átutalással vagy személyes forint befizetéssel egy OTP bankfiókban is van lehetőségük a pontok vásárlására. OTP Számlaszám: 11773171-00104575 Átutalás vagy készpénzes befizetés esetén közleménybe minden esetben írd bele a HasznaltAlma.hu weboldalán regisztrált felhasználóneved és e-mail címed, amihez szeretnéd a pontokat feltölteni, valamit a számlázáshoz szükséges adatokat NÉV és LAKCÍM. Ha kérdésed van mielőtt átutalsz, vagy befizetsz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy +3630 393-5316 -os telefonszámon. Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek szintén iPontok vásárlásával van lehetősége. 

A főoldalunkon kizárólag  kiemelt hirdetések jelennek meg!

  • 1. Kiemelés a fő oldalon 1-2-3-hét: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, a nyitó oldalunk kizárólag a főoldalon kiemelt hirdetések  jelennek meg váltott sorrendben!
  • 2. Kiemelés kék színű kerettel 1-2-3-hét: Ez mindenhol ad a hirdetésed köré egy vékony kék színű keretet, ezzel kiemelkedik a többi hirdetés közül a tied!
  • 3. Hirdetés első helyen tartása 1-2-3-nap: Ez szintén egy értékes opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed, ezzel nagyobb kattintás számot generálva a hirdetésedre.
  • 4. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond 100 szónál, ha szertnél feltölteni ötnél több képet az eladó termékedről, akkor iPontokért erre is kínálunk neked lehetőséget. Jleneleg maximálisan 10db képet tudsz feltölteni az eladó termékedről.
  • 5. Új termék kategória:    Aki új terméket tölt fel a weboldalra és beteszi azt az új termékek kategóriába, sokkal több megjelenést kap, valamint azok a vásárlók akik kifejezetten új terméket keresnek könnyebben találják meg a hirdetését.
  • 6. FaceBook Kiemelés:  Abban az esetben, ha mind a 3 kiemelési lehetőségből a maximumot választod, a hirdetésedben kipipálhatod a FaceBook kiemelés csekboxot, ilyenkor a rendszer küld nekünk egy e-mailt értesítést. Ha a rendszerünk mindent rendben talál a hirdetésed kikerül a HasznaltAlma FaceBook oldalaira.
  • A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAlma.hu hirdetése szabályzatát. 

Az oldalon hamarosan elérhető lesz a Bankkártyás fizetés!

További információért, keress minket e-mailben vagy telefonon: +36 30 393-5316

Köszönettel HasznaltAlma™

Enjoy the site :) 

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés