Apróhirdetések kiemelése és ​Pontok vásárlása!

Ha rendszeres hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik kedvezményes havidíjas csomagunkat!

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. A kiemeléshez a hirdetőnek Pontok vásárlására van szüksége. A pontok vásárlása Bankkártyával vagy PayPal fizetéssel lehetséges. Azoknak akiknek NINCS Bankkártyájuk vagy PayPal fizetési lehetőségük, átutalással vagy személyes forint befizetéssel egy OTP bankfiókban is tudnak pontot vásárolni. OTP Számlaszám: 11773171-00104575 Átutalás vagy készpénzes befizetés esetén közleménybe minden esetben írd bele a HasznaltAlma.hu weboldalán regisztrált e-mail címed, amihez szeretnéd a pontokat feltölteni, valamit a számlázáshoz szükséges adatokat név és lakcím. Ha kérdésed van mielőtt átutalsz, vagy befizetsz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy  a +3630 393-5316 -os telefonszámon. 

A főoldalunkon kizárólag  kiemelt hirdetések jelennek meg!

  • 1. Elöltartás a fő oldalon 1 vagy 2 nap: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, a nyitó oldalunk kizárólag a főoldalon elöltartott hirdetések  jelennek az első helyen!
  • 2. TOP Kategória kiemelés 1-2 hét: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, és kizárólag kereskedői profilhoz elérhető. A ketegóriákban felül kiemelve ezek a hirdetések jelennek meg, plusz a hirdetés alatt a rendszer még 5db hirdetését kilistázza a kereskedőknek amenniyban van még az adott kategóriában.
  • 3. Elöltartás a fő oldalon 1-2-3 hét: A nyitó oldalunk kizárólag a főoldalon kiemelt hirdetések  jelennek meg váltott sorrendben!
  • 4. Kiemelés kék színű kerettel 1-2-3-hét: Ez a kiemelés egy vékony kékszínű keretet tesz a hirdetésed köré, ezzel kiemelve a hirdetésed a többi hirdetés közül!
  • 5. Hirdetés első helyen tartása 1-2-3-nap: Ez szintén egy értékes kiemelési opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy hány napig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed.
  • 6. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond 100 szónál, ha szertnél feltölteni ötnél több képet az eladó termékedről, akkor pontokért erre is kínálunk neked lehetőséget. Jleneleg maximálisan 10db képet tudsz feltölteni az eladó termékedről.
  • 7. Új termék kategória: Aki új terméket tölt fel a weboldalra és beteszi azt az új termékek kategóriába, sokkal több megjelenést kap, valamint azok a vásárlók akik kifejezetten új terméket keresnek könnyebben találják meg a hirdetését.
  • 8. FaceBook Kiemelés: Ha minimum 5000 Pontért választasz kiemelést az oldalon, a hirdetésedben bejelölheted a FaceBook kiemelés csekboxot. Ilyenkor a rendszer automatikusan kiteszi a hirdetésed  a HasznaltAlma FaceBook oldalaira, ha mindent rendben talált a hirdetésedben.
  • A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAlma.hu hirdetése szabályzatát. 

További információért, keress minket e-mailben vagy telefonon: +36 30 393-5316

Köszönettel HasznaltAlma™

Enjoy the site :) 

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.

MentésMentés