Napikütyü: OvRcharge, a lebegő iPhone töltő

Hardver Hírek   |   2016.07.25 - 15:51   |   Írta: B.Balázs   |   5716
25. júl Napikütyü: OvRcharge, a lebegő iPhone töltő

Szerfelett érdekes projektnek indítottak kampányt a Kickstarteren.

A napokban indult a pénzgyűjtés egy torontói cég találmányára, ami különleges módon teszi lehetővé a vezeték nélküli töltést. A készülék mágneses teret generál, úgy lebegteti és forgatja a telefonunkat. A két technológia talákozásából jött létre az OvRcharge elnevezésű kütyü. 3 részből áll. Egy tok, mely lehetővé teszi a töltést, egy bazi nagy mágnes az alján, ami által lebeg és egy igényes fa az alsó része. Jópofa, de azt mindenki döntse el saját maga, hogy mennyire képes elviselni egy 4 centi átmérőjű és 0,7 centi vastag dudort a telefonja hátulján. 

A töltő asztali része két méretben kapható és valójában a kimeneti feszültség az, amiben különböznek. A kisebbik nagyjából 500mA, míg a nagytesó 700mA környékén tud tölteni egy óra alatt. 

A kampányból még 28 nap áll rendelkezésre, szóval az, hogy irtózatosan messze járnak még a kitűzött 40.000 kanadai dolláros céltól, nem jelent semmit. Akinek esetleg megtetszett, az 43 ezer forint körül hozzájuthat. A szállítás november-december környékén várható.

Forrás: Kickstarter

SaveSave


Kommentek megjelenítése