Napikütyü: Phazon, egy igazán vezeték nélküli fülhallgató

Hardver Hírek   |   2016.05.25 - 22:53   |   Írta: B.Balázs   |   5081
25. máj Napikütyü: Phazon, egy igazán vezeték nélküli fülhallgató

Tökéletes társ az edzéseink során: Vízálló és biztosan a helyén marad

A Phazon fülhallgató ötletét nem más adta, mint napjaink legkínzóbb edzőtermi problémái, vagyis az összegabalyodó kábelek és az állandóan kieső fejrészek. A cég nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a mindkét szörnyen idegesítő szituáció számának nullára csökkentését. 

A megszületett termék minden fülbe tökéletesen illeszkedik, így nem kell a különféle betétekkel bajlódnunk. Egyszerűen behelyezzük és a cég garantálja, hogy legyen szó úszásról, ejtőernyőzésről, bokszolásról vagy egy kellemes délutáni kocogásról, addig nem fog kiesni, amíg mi ki nem vesszük. 500 embert kértek fel, hogy teszteljék ezt a képességet és 100%-os volt a pozitív visszajelzés. 

A bluetooth összeköttetésnek köszönhetően teljes vezeték nélküliséget kapunk, vagyis a jobb és a bal oldal sincs fizikai összeköttetésben. Az öt színben érkező termék iszonyatosan jól néz ki, a zenehallgatás mellett telefonálásra is alkalmas és feltöltött állapotban 6 órát bír. Amennyiben mégis lemerül, a kulcstartóként is használható töltő 20 perc alatt 80%-os állapotúra tölti az akkukat. 

Mindezek után még egy dolgot muszáj megemlíteni, mégpedig azt, hogy a hang minőségéért a gyártó által meg nem nevezett piacvezető high end audió cégek a felelősek, vagyis legtisztább hangokra és a legszebben duruzsoló mélyekre számíthatunk.

A marketing nagyon jól sikerült, ugyanis a termék indító kampánya közel 1,8 millió dollárt, vagyis a kitűzött cél több, mint tizennyolcszorosát termelte meg a kanadai cégnek. Habár ennek már vége, mégis rendelhetünk még néhány napig a termékből a 169 dolláros bevezető áron.

Forrás: Indiegogo

 


Kommentek megjelenítése