Napikütyü: Hover camera, a lebegő szelfigép

Hardver Hírek   |   2016.05.22 - 13:13   |   Írta: B.Balázs   |   6091
22. máj Napikütyü: Hover camera, a lebegő szelfigép

A szelfibotok ideje lejárt… 2016-ban a repülő szelfikamera lesz a menő!

Nem, ez nem egy drón. Amit itt láttok, az “csak” egy VHS kazetta méretű ‒ kérdezd meg apukádat nyugodtan mi az ‒ repülő kamera, ami 13 megapixeles álló és 4K-s mozgóképeket rögzít rólad vagy bármiről, amiről csak szeretnéd. Csak bekapcsolod, hagyod lebegni és élvezed, ahogy a kis kütyü figyel téged, miközben megörökíti az életed minden fontos pillanatát.

Mindegy, hogy épp a Váci utcában sétálsz és fagyizol vagy esetleg épp a Balatont tekered körbe, ő mindig követ majd és neked semmit nem kell tenned. Esetleg, ha meguntad, hogy csak te vagy a képen, akkor megkérheted arra, hogy egy helyben körbeforogva 360 fokos panorámát készítsen a benneteket körülölelő tájról. Szénszálas az egész, szóval valószínűleg elég strapabíró, könnyű, egyszerűen összecsukható és elrakható. 

Azt kell mondjam, ez a kütyü határozottan menőbb, mint egy szelfibot és habár nagyobb, mint egy átlagos kamera, gondoljunk csak bele. Melyik kamera tud repülni? A jelen pillanatban még csak protípusként létező termék nyár végére már sorozatgyártásba is kerül és aztán reszkessetek turistalátványosságok! Aki szeretné kipróbálni és 200 karakterben angolul frappánsan megosztja a gyártóval, miért ő érdemes béta teszternek, az tegyen egy látogatást ide és a Join Beta feliratra kattintva kezdjen fogalmazni…

Próba szerencse. Sok sikert és jó lebegést! 

Forrás: Gethover

 


Kommentek megjelenítése