Ezek lesznek az új emodzsik az iOS 12.1-ben

Apple Hírek   |   2018.10.03 - 21:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   5769
03. okt Ezek lesznek az új emodzsik az iOS 12.1-ben

Hetvenen vannak, és van köztük a muffintól kezdve a szúnyogig szinte mindenféle figura.

Ahogyan azt az Apple az iOS 12 júniusi beharangozóján megígérte, 70 új emodzsi érkezik az iOS 12-vel az iPhone-okra, iPadekre, Watchokra illetva Macekre. Az első teljes változattal még nem érkeztek meg az ikonok, mégsem kell már sokat várnunk, hiszen a 12.1-es verzióval már megjelennek az új emodzsik.

Az újdonságok között bemutatkoznak a vörös, ősz és göndör hajú, illetve kopasz figurák. Állatokkal, sportszerekkel és ételekkel is bővül a figurák listája, amelyeket már meg is tekinthetnek az iOS 12.1 béta használói.

Az emodzsi trend egyszerűen megfékezhetetlen, emiatt bátorkodott az Apple az eszköztárához adni 70 új ikont és figurát. A sportok szerelmesi olyan új ikonokat kaptak, mint a softball eszközei, gördeszka vagy frizbi, miközben a túrázók az új iránytű, túrabakancs és bőrönd ikonokkal fejezhetik ki magukat.

A szúnyog, láma, homár, mosómedve, kenguru és hattyú figurák is megérkeznek az iOS 12.1-gyel, ugyanúgy, ahogyan új érzéseket és érzelmeket kifejező arcokat is kapunk. Néhány ételt is illusztrálhatunk majd emodzsikkal, mint a bagel vagy a muffin, de érkezik a saláta és a só ikon is.

 

Forrás: AppleRider/Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése