A napokban nyit az Apple új boltja a tokiói Sindzsuku kerületben

Apple Hírek   |   2018.04.05 - 13:06   |   Írta: SzavaRicsi   |   1655
05. ápr A napokban nyit az Apple új boltja a tokiói Sindzsuku kerületben

Japánban is bemutatkozik az Apple üzletek legfrissebb dizájnja

Ezen a szombaton nyílik az Apple Shinjuku üzlete Tokióban, elhozva ezzel az almás üzletek legfrissebb dizájnját a szigetországba. Japán egyébként történelmi jelentőséggel bír az Apple üzletek számára, hiszen a cupertinói tech óriás itt nyitott először boltot az USA-n kívül. Azóta összesen 70 millió vásárlót fogadtak az Apple japán üzletei.

„Az Apple-nek hosszú és különleges múltja van Japánban, és a Sinjuku az első, számos új üzlet közül, amelyeket Japánban nyitunk majd az elkövetkezendő években” – mondta Angela Ahrendts, az Apple kereskedelemért felelős alelnöke. „Alig várjuk, hogy a Sindzsuku vibráló közössége megtapasztalhassa a legjobbat, amit az Apple ajánlani képes.”

Az Apple új boltja alig néhány háztömbre helyezkedik el a sindzsukui állomástól, japán egyik híres bevásárló, üzleti és szórakozási központjában. Az Apple Shinjuku 37 méteres elülső üvegfala remekül csatolja a bolt belterét a stílusos utcához. Az ajtók előtt magastörzsű magyalok díszelegnek, kintről pedig bárhonnan szemet szúr a Forum rész erősen hangsúlyos, hatalmas 6K-s kijelzője.

Minden Apple üzlet mélyén felfedezhető a tanítani és inspirálni vágyás. A modern boltokban ezt gyülekezőhelyekkel merítették ki, ahol a közösségek összeülhetnek, hogy kibontakoztathassák a kreativitásukat, vagy éppen inspirálódjanak. Az Apple Shinjukuban naponta tartanak majd interaktív Today előadásokat művészet, dizájn, zene, fényképészet és programozás témában. A résztvevők Quick Start és How To előadások keretein belül sajátíthatják el az alapokat, amelyek után mélyebbre áshatják magukat a kreativitás mezején a zenés foglalkozásokon, vagy a vázlatos, illetve fotós sétákon, amelyeken belül egyszer éjszaka járják körbe a kerületet, hogy megörökítsék a Sindzsuku ikonikus neonfényeit. Ezzel együtt bárki vehet programozás órákat is az Apple Shinjukuban, a Studio Hours-ben pedig mindenkit szívesen várnak, akinek tanácsra van szüksége egy egyéni projektnél, vagy csak szeretne mások között, kreatív környezetben dolgozni.

Az Apple Today a vállalkozók, tanárok és gyerekek számára egyaránt érdekes elfoglaltság lehet. Minden héten mókás projektek várják a gyerekeket a Kids Hour-ben, míg a Teacher Thursday foglalkozásokon a tanárok új technikákat tanulhatnak, amelyekkel könnyedén integrálhatják a technológiát az oktatásba. A vállalkozók új eszközöket és alkalmazásokat fedezhetnek fel, amik segítségül szolgálhatnak a mindennapi feladataik számára.

Forrás: AppleRider / Apple


Kommentek megjelenítése