Az Apple győzködi a vásárlókat. Láttatok már ilyet?

Apple Hírek   |   2017.09.25 - 23:27   |   Írta: Pausch Rita   |   15324
25. szept Az Apple győzködi a vásárlókat. Láttatok már ilyet?

A legújabb reklámfilm címe: 8 dolog, amiért szeretheted az iPhone 8-at. Komolyan Apple? Jobb nem volt?

A legújabb adatok szerint legalább 2013 óta nem volt ilyen gyenge nyitóhétvégéje egyetlen új iPhone modellnek sem, vagy még egyáltalán nem volt. Az első hétvégén az iPhone 8 az Apple iPhone készülékének piaci részesedésének 0,3 százalékát, az iPhone 8 Plus pedig 0,4 százalékot tett ki. Összehasonlítva például az iPhone 7-tel, az 1,2 százalékot tudott magáénak az első hétvége után. Mindez már látható volt az igen rövidke sorokból is az üzeletek előtt. Foghatnánk az online vásárlás előretörésére a kevesebb sorban állót, de mivel tavaly még nem így állt a helyzet, de már ugyanúgy boltba rendelhetők voltak a készülékek, kicsit sántítana ez az érv is.

A kaliforniai vállalat természetesen mindent megtett annak érdekében, hogy ez a hétvége ne így sikerüljön. A telefon ugyebár pénteken, vagyis 25-én került forgalomba. Ez volt az egyetlen olyan szám, ami nem 8-as a forgalomba kerülés napján. Ugyanis az iPhone 8 és iPhone 8 Plus forgalmazását reggel 8 órákor kezdték meg a márkaboltok. 

Talán ezzel magyarázható a legújabb reklámfilm is „8 dolog, amiért szeretheted az iPhone 8-at” címmel, ami szintén még a bolti indulás napján látott világot.

A 8 dolog a cupertinóiak szerint, ami szerethető a nyolcasokban:

  1. A „legellenállóbb” üvegborítás. (Ajaj!)
  2. Portémegvilágítás mód (Csak az iPhone 8 Pluson elérhető funkció. Khm.)
  3. Vezeték nélküli töltés
  4. A11 bionic („A valaha volt legerősebb, leggyorsabb okostelefon chip”)
  5. „A világ legnépszerűbb kamerája még tovább fejlődött”
  6. Vízállóság
  7. Új Retina HD kijelző
  8. Kiterjesztett valóság

 

 

Érthető, hogy el vannak keseredve Almáék, node ennyire? Na jó, ez persze csak vicc, hiszen a reklám korábbi, mint a nem egészen az elvártak szerint alakuló eladások hozzávetőleges adatai. Hamarosan kiderül, hogy az iPhone X nyitónapján, hogyan is áll majd az iPhone-ok piaci részesedése, és az Apple részvényei, illetve lesznek-e sorok.

Forrás: AppleRider/ CultofMac

Kacsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése