Új Beats fülesek érkeztek a nagy Apple bemutató előtt

Apple Hírek   |   2017.09.05 - 16:29   |   Írta: Pausch Rita   |   2233
05. szept Új Beats fülesek érkeztek a nagy Apple bemutató előtt

Egészen friss Beats fejhallgatók érkeztek a W1 arzenálba: itt van a Beats Studio 3!

Furcsa, hogy az almás vállalat bő egy héttel a nagy iPhone bemutató előtt Beats fejhallgatókkal jelentkezik. Talán semmivel sem akarják elvonni a rivaldafény valamiről?

Tegnap óta előrendelhetők a Beats Studio 3 fejhallgatók. Az előző szériához (Studio 2) szinte megszólalásig hasonlító fülesek W1 chippel érkeznek és akár 40 órás üzemidőt ígérnek. Az Apple szerint a Studio 2-höz hasonlatos külső senkit se tévesszen meg, az új széria belül alaposan megváltozott.

 

 

„A Beats Studio3 Wireless fejhallgató a külvilág zaját aktívan kizáró Beats Pure ANC (tiszta hangzású adaptív zajszűrési) technológiának, valamint a zene tisztaságát, hang- és érzelmi tartományát megőrző valós idejű hangkalibrálásnak köszönhetően első osztályú zenehallgatási élményt nyújt. A fejhallgató használat közben pontosan megtalálja a kizárandó hangokat, és a hangzást valós időben az egyéni ízlésedhez igazítja.”

 

 

A kitűnő hangzás mellé a Fast Fuel gyorstöltési technológiának köszönhetően, ha épp rohanásban vagyunk, akár 10 perc töltéssel is 3 órányi üzemidőt pumpálhatunk az eszközbe. Persze a fent említett 40 órás üzemidőt az új Studio csak energiatakarékos üzemmódban képes biztosítani, ez pedig annyit tesz, hogy a zajszűréstől addig el kell búcsúzni. A Pure ANC használatával „csak” 22 órányi zenehallgatásra számíthatunk, de azért valljuk be, ez sem rossz.

Hazánkban 109 990 forintos listaáron rendelhető a 6 színben (piros, matt fekete, fehér, porcelánrózsaszín, kék, árnyszürke) elérhető a Studio 3 fejhallgató, és október közepére várható a szállítása.

Ui: Noha egy vezeték nélküli fülhallgatóról beszélünk, 3,5 mm-es RemoteTalk kábellel is használható, avagy jack még picit időzik a készülékben.

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:

Galéria képek

Beats Studio 3/ kék - Forrás: Apple
Beats Studio 3/ matt fekete - Forrás: Apple
Beats Studio 3/ árnyszürke - Forrás: Apple
Beats Studio 3/ porcelánrózsaszín - Forrás: Apple
Beats Studio 3/ piros - Forrás: Apple
Beats Studio 3/fehér - Forrás: Apple

Kommentek megjelenítése