280 milliós autót vásárolt az Apple Pay használatával

Apple Hírek   |   2016.10.21 - 16:46   |   Írta: B.Balázs   |   2924
21. okt 280 milliós autót vásárolt az Apple Pay használatával

Van, aki sört vesz digitális pénztárcájával, van aki pedig luxusautót.

Az Apple Pay fennállásának legnagyobb tranzakcióját hajtotta végre az a Vero felhasználó, aki a szolgáltatás segítségével vásárolt meg egy 280 millió forintos, gyűjtőknek szánt Aston Martint. Legtöbben maximum apróságok beszerzéséhez, vagy éttermi fizetésekhez használják az almás tárcájukat, ám valaki úgy érezte ez a legkézenfekvőbb megoldás arra, hogy hozzájusson az olcsónak semmiképp nem mondható autóhoz.

A teljesen felújított, 1964-es Aston Martin DB5-öt a nemzetközi Coys aukciósház kínálta megvételre, és elmondásuk szerint eddig még nem volt arra példa, hogy valaki ezt a módját választotta volna a fizetésnek. A történetben szereplő modell természetesen nem egy gyakori látvány az utakon. A vörös bőrbelsővel és nyírfabetétekkel ellátott, jobbkormányos járgány több James Bond filmben szerepet kapott már, így nem véletlen, hogy a gyűjtők álma. A klasszikus darab 20 év kényszerpihenő után teljes restauráláson esett át, beleértve a motort, a felfüggesztést és a váltót is.

A rajongók a felújítás végeztével találkozhattak már vele néhány héttel ezelőtt a Párizsi Autószalonon, ahol a Coys bejelentette, hogy hamarosan a Vero app segítségével kínálnak majd néhány autót eladásra, köztük a standon álló DB5-öt is. A névtelenségét megtartani kívánó vásárló is itt vetett szemet az autóra, és alig várta, hogy megnyomhassa a ‘Megveszem’ gombot, ezzel megelőzve másik két gyűjtőt, akik szintén hasonló álmokat dédelgettek.

Igaz, hogy James Bond autója már nem lehet a miénk, de az aukciósház jelenleg is több gyönyörűséget kínál eladásra, köztük egy Ferrari Dino 246-ot, egy Ferrari Daytonát és egy Bentley Conintental S2-t.

Forrás: Daily Mail




Kommentek megjelenítése