Hey Siri! Most mutasd meg, mit tudsz!

Apple Hírek   |   2016.09.01 - 17:24   |   Írta: Pausch Rita   |   7743
01. szept Hey Siri! Most mutasd meg, mit tudsz!

Előre megleshetjük mikre is képes az integrált Siri!

Az Apple, amolyan „étvágygerjesztőként” a jövő heti bemutató előtt, megmutatta, hogy a legfőbb fejlesztők mi mindent műveltek Sirivel, hogy végre integrálhatóvá vált. Az iOS 10-ben az Apple intelligens asszisztensének segítségével egészen új dimenziók nyílnak a hangalapú keresésben.  Innentől Siri pontosan arra keres majd és azt teszi, amit kérünk tőle. Így akár kerestethetünk vele saját fotóink között, fizettethetünk vele, küldethetünk üzeneteket barátainknak, foglalásokat intéztethetünk, vagy akár megkérhetjük, hogy állítsa le vagy indítsa el edzéseinket.

Íme, néhány ‒ kissé divatorientált ‒ példa arra, ahogy legnépszerűbb alkalmazások kinyitják Siri szelencéjét…

 

 

 

Mostantól utasíthatjuk Sirit, hogy keresgéljen nekünk a Pinteresten mások vagy saját pinjeink között. Elég csak megadni, hogy mit keresnénk és már nyitja is az alkalmazást. (Pl. „Hey Siri, find men's fashion Pins on Pinterest”)   

A Vogue Runway appban a divatvilág szakembereinek életét könnyítik meg az Alma okos kis asszisztense.

 

 

 

A Looklive alkalmazással a legfelkapottabb férfi hírességekről készült fotók alapján megtudható, hogy melyik cég termékét viselik, sőt az alkalmazás segítségével meg is vásárolhatók ezek a trendi darabok. Mostantól pedig Siri is bevonható a kutatásban, hogy megtudjuk, milyen márkákat hordanak a híres és gazdagok.

 

 

 

A Pikazo applikációval nagyon menő Prismához hasonlóan fényképeket művészi alkotássá lehet alakítani és nemsokára ezt már Siri is elvégezheti helyettünk.

Mi, magyar felhasználók már csak egy problémával nézünk szembe: sajnos egyelőre, Siri magyarul továbbra sem ért…

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:
Hey Siri… Ősztől már nem csak a mobilodon
6,8 milliárdot fizethet az Apple a Siriért
Letámadja az autókat a Siri



Kommentek megjelenítése