Franciaországba érkezett az Apple Pay

Apple Hírek   |   2016.07.19 - 16:34   |   Írta: B.Balázs   |   2214
19. júl Franciaországba érkezett az Apple Pay

Hétről hétre bővül az Apple fizetési eszközét bevezető országok száma

Két héttel azután, hogy Svájcban teret kapott az Apple mobilfizetési rendszere, a tegnapi napon megérkezett Franciaországba is. Az Apple nagy erőkkel dolgozik a terjeszkedésen, Franciaország már a harmadik európai ország — összességében pedig a nyolcadik —, ahol hivatalosan is elérhető az Apple Pay.

A Banque Populaire, a Ticket Restaurant, a Caarrefour Banque és a Caisse d'Epargne által kibocsátott MasterCard és Visa kártyák tegnaptól regisztrálhatóak a mobiltárcába. 

Az Apple Pay francia weboldala szerint, a Boon és az Orange is hamarosan elérhetővé teszi a szolgáltatást. 

Mindenhol tudunk fizetni az alkalmazással, ahol elfogadják az érintésmentes fizetést. Több nagy cég jelezte - köztük a Dior, a Louis Vuitton és a Sephora is -, hogy szeretettel várják az iPhone tulajdonosokat.

Az Apple nagy hangsúlyt fektet az Apple Pay projektre, hiszen jelenleg Hongkongban és Spanyolországban zajlanak a tárgyalások az idei bevezetésről. Az Egyesült Államokban 2014-ben, az iOS 8 bemutatásakor, majd azt követően Ausztráliában, Kanadában, Kínában, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban és Svájcban indult el a szolgáltatás. 

Forrás: Macrumors

Kapcsolódó cikk: 
Már Svájcban is elérhető az Apple Pay



Kommentek megjelenítése