A Shot on iPhone kampány 50 árnyalata

Apple Hírek   |   2016.06.29 - 14:57   |   Írta: Pausch Rita   |   2788
29. jún A Shot on iPhone kampány 50 árnyalata

Az Alma egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fotózásra és a színekre.

Feltehetően az Apple is észbe kapott, hogy az emberek pénztárcájához a legegyszerűbb út a mobiljuk kameráján át vezet. Talán ezért is próbálják emlékeztetni mostani felhasználóikat, hogy MÁR VAN náluk egy fényképezőgép, vagy informálni jövőbeli vásárlóikat, hogy mi minden lehetséges például az iPhone 6s kamerájával.

Azonban ne szaladjunk így előre! Miért is lehet a kamera a mobilpiacon a jövő záloga? Nos, az emberek igénye, hogy megörökítsék életük szép – vagy kevésbé szép, de emlékezetes – pillanatait, a közösségi médiumok korában csak még fokozottabb. Viszont közben egyre kevesebb az, aki szereti magával citálni a fényképezőgépet. Így mi marad? Igen. Az egyre inkább legújabb testrészünkké fejlődő okostelefon.

A tavaly kezdődő, azóta is népszerű Shot on iPhone kampány a hó eleji videós kitérő után, most újra fotókkal folytatódik, méghozzá igazán színesekkel. A kampány lényege, hogy a benne megjelenő képeket (és videókat) átlagos felhasználók készítik, majd beküldik az Apple-nek, a cég pedig a legjobbakat megjelenteti valamilyen felületén. Persze azért akadnak az „átlagos felhasználók” között fotósok is, de ez maradjon inkább kulisszatitok. Elvégre vak tyúk is találhat szemet és a nagy számok törvénye alapján tényleg bárki készíthet egy-egy csodás képet, különösen, ha egy – iPhone 6s Plushoz hasonló - jó masina van a kezében és a bolygók együttállása is ezt kívánja.

Ezúttal a vibráló, élénk színű képek „Colors” (Színek) alcímen futnak és a világ különféle pontjain tűntek fel óriásplakátokon. Az Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Törökországban, az Emirátusokban, Brazíliában, Chilében, Kolumbiában, Mexikóban, Japánban, Szingapúrban, Hongkongban, Indiában, Kínában, Malajziában, Új-Zélandon és Thaiföldön.

Ó, bárcsak egyszer Magyarországon is láthatnánk ilyen képeket! (Bár ez egyelőre Apple store híján sajnos eléggé esélytelennek tűnik...)

Forrás: TechCrunch

Kapcsolódó cikk:
Áramszünetben forgass telefonnal!
Gyertek velünk videót nézni!
Ezek is fotók iPhone 6-tal 

 

Galéria képek


Kommentek megjelenítése