Már elérhető az iOS 9.3.3 béta

Apple Hírek   |   2016.05.23 - 20:36   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3569
23. máj Már elérhető az iOS 9.3.3 béta

Megjött az iPad Pro javítás? Úgy tűnik nem…

Még csak egy hete jelent meg a végleges 9.3.2, de máris itt a következő verziószám fejlesztői bétája. 

Ez elég váratlan fordulat, hisz arra számíthattunk, hogy egy olyan javítás fog érkezni, amivel orvosolják a 9.3.2 hibáját, ami számos iPad Pro-t téglává változtatott. Egyelőre minden arra utal, hogy nem így történt, mert jelen pillanatban a béta sajnos nem érhető el az iPad Pro felhasználók számára. Az Apple múlt pénteken vonta vissza a frissítést a kisebbik iPad Pro-hoz és azóta nem történt semmi az ügyben.

A frissítés a szerkesztőségünkben található iPhone 6S Plus készülékre 1,7 gigabyte, iPad esetében "csak" 1,2 gigabyte. Azt egyelőre nem tudjuk mit is foglal magában ez a szokatlanul nagy méret, de az biztos, hogy az Apple nagyon kapkodott a megjelenéssel, mert még a leírásban is hagytak egy apróbb hibát. 

„Ez az iOS 9.3.2 (!) béta verzió hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz.”

Úgy tűnik, hogy az előző verzió javításáról van szó, szóval bízzunk benne, hogy hamarosan orvosolják a problémát, amit az iPad Pro tulajok számára okoztak.

Ezenkívül megérkezett az OS X 10.11.6 és a tvOS 9.2.2 első bétája is hasonszőrű hibajavításokkal. WatchOS frissítés ismét nem érkezett.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése