Már 13 millió feliratkozója van az Apple Music-nak

Apple Hírek   |   2016.04.28 - 14:41   |   Írta: Zoltan C   |   2375
28. ápr Már 13 millió feliratkozója van az Apple Music-nak

Sokan már az induláskor temették az Apple zenei stream szolgáltatását a telített piacra hivatkozva, most mégis lassan, de biztosan zárkózik a nagyokhoz.

Két hónap alatt a februári 11 millióról 13 millióra nőtt az Apple Music előfizetőinek száma, ami bizony szép eredmény. Az Apple zenei szolgáltatása 2015. június 30-án startolt több mint 100 országban, tehát még egy év sem kellett neki ehhez az igen impresszív eredményhez. Első születésnapjára ‒ ha tartja a jelenlegi növekedési ütemet ‒ előfizetőinek száma a 15 milliót is elérheti, így pedig az Apple már a Spotify szélárnyékában lehetne ‒ amelynek egyébként 20 millió előfizetője és 75 millió aktív használója volt az Apple Music indulása előtti héten.

Komoly PR munkát tettek bele az Apple-nél, hogy az Apple Music sikeres legyen: exkluzív tartalmakat, videókat (például Taylor Swifttől) villantottak, vagy említhetnénk Drake április 29-én debütáló legújabb albumát, amely egy hétig kizárólag az Apple Music-on lesz elérhető és csak azután válik elérhetővé például Spotify-on is.

Itthon az Apple Music a három hónapos ingyenes kipróbálási időszak után 4,99 euró egy hónapra az egyéni felhasználóknak, de havi 7,99 euróért családi csomagra is előfizethetünk, amit hatan is használhatnak korlátlan hozzáféréssel. Természetesen az iTunes fiókunkhoz kapcsolt bankkártyánkkal fizethetünk ‒ mivel már alapvetően is rengeteg hitel és betéti kártya van hozzákapcsolva ezen fiókokhoz, az előfizetés pofonegyszerű, ez is nagyban hozzájárul az Apple Music töretlen sikeréhez.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése