Megjelentek az új fejlesztői béták

Apple Hírek   |   2016.04.20 - 21:12   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   1500
20. ápr Megjelentek az új fejlesztői béták

Két héttel az iOS 9.3.2 első bétája után, megérkezett a második is, majd szépen, sorban jöttek ma este a tvOS 9.2.1, OS X 10.11.5, és watchOS 2.2.1 is a regisztrált fejlesztők számára.

A legújabb iOS 9.3.2 frissítések elérhetők iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez a fejlesztők számára. Remélhetőleg, ahogy az előző fejlesztői béta esetén történt, hamarosan érkezik a publikus béta is. Nagyobb változás nem történt, a hivatalos leírás szerint: „Ez az iOS 9.3.2 béta verziója hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz.”. Azaz csak kisebb hibajavításokat és rendszerstabilizálást kaptunk beleértve a Game Center javítását is.

A frissen megjelenő tvOS, OS X és watchOS béta verziói sem kaptak semmilyen lényeges funkciót. Hasonlóan az iOS-hoz ráncfelvarrások történtek.

Valószínűleg hamarosan megérkezik a publikus verzió a nagyközönség számára, de a jó munkához idő kell, így az Apple-nek is a jó szoftverekhez. (Ebben a bétában már lehet aktiválni a Night Shiftet és az alacsony töltöttségű üzemmódot egyszerre.)

Forrás: Macrumors

Kapcsolódó cikk:
Új béta verziók érkeztek a fejlesztőknek



Kommentek megjelenítése