Tim Cook: az Apple autó olyan izgalmas, mint a gyerekkori szenteste

Apple Hírek   |   2016.02.26 - 20:10   |   Írta: Máté Gergő   |   2205
26. feb Tim Cook: az Apple autó olyan izgalmas, mint a gyerekkori szenteste

Annyi pletykamorzsát szór elénk az igazgató, hogy a média kezdi komolyan venni az Apple autó projektjét.

Mi lesz a fa alatt?

A Business Insider szerint jót tett egy kis pihenő az FBI-jal folytatott csatározás megvitatásában: Tim Cook a részvényesekkel a titkosítási botrányról értekezett, de sikerült bedobnia egy nagyszerű témát, az Apple autóét, amiről úgy nyilatkozott, hogy a gyerekkori szentestékhez hasonlóan izgalmas. "Sosem tudhattad, hogy mit találsz a földszinten. Ebben hasonlít a karácsony éjjelére." ‒ mondta az autó projektről.

Jól megfigyelhető, hogy Tim Cook egy ideje szándékosan építi és pörgeti az almás autó témát, és mindenhol azt nyilatkozza, hogy érdemes odafigyelni a történésekre. Sajnos úgy tűnik, hogy egyelőre még eléggé messze van az az időpont, amikor konkrétumokat fogunk megtudni a cupertinói négykerekűről. Felmerül a kérdés, hogy vajon hogy fog kinézni, és miben fog különbözni a konkurencia járműveitől (mint például a Tesla elektromos autói). Reméljük a karácsony reggel senkinek nem fog csalódást okozni.

A Fortune-nek adott interjúban Cook nem volt túlzottan bőbeszédű, de azt mondta, hogy a kutatásokra nem szükséges nagyobb összeget fordítaniunk. Az Apple csak akkor válik igazán elkötelezetté a projekt iránt, ha komoly beruházást fordít eszközökre és egyéb folyamatokra. Egy csapatbővítés viszont nem kíván számottevő anyagi forrásokat.

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése