Az eddigi legolcsóbb áron kínálnak Apple Watch készüléket

Apple Hírek   |   2015.12.09 - 10:08   |   Írta: Máté Gergő   |   2202
09. dec Az eddigi legolcsóbb áron kínálnak Apple Watch készüléket

Már 249 dollárért hozzájuthatunk.

Árbajnok

Karácsony előtt a legalacsonyabbra zuhant az Apple Watch ára. Száz dollárral csökkent az Apple Watch Sport és a sima Apple Watch modellek ára az online üzletekben, így a 38 mm-es változatot már 249 dollárért megszerezhetjük. Nemrég a Best Buy Black Friday akciójában 100 dollárral olcsóbbak lettek a csúcskategóriás Apple Watch változatok.

Tényleg a Best Buy a legjobb

A Best Buy jelenlegi ajánlata viszont az olcsóbb almás órákat teszi még vonzóbbá és ezzel a legjobbnak számít a piacon. Konkurense, a Target szintén visszafizet 100 dollárt a vásárlóknak, de csak a Target ajándékkártyájukra, ráadásul a legolcsóbb ajánlatuk a 299 dolláros Apple Watch Sport, melyhez egy 50 dolláros ajándékkártya jár. 

Remek ajándék, de meddig?

A csökkentéssel elérték, hogy az Apple Watch vonzó karácsonyi meglepetés lehessen, de ez a "fellángolás" nem tarthat sokáig, hiszen az interneten már arról pletykálnak, hogy az Apple hamarosan lecseréli a viselhető eszközét. Legfrisebb információink szerint az Apple Watch 2 és az új 4 hüvelykes iPhone 4 megjelenésére is márciusban kerülhet sor.

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése