Az Apple 6 millió Apple Watch-ot készül eladni a karácsonyi szezonban

Apple Hírek   |   2015.11.30 - 14:45   |   Írta: Érci Viktória   |   1234
30. nov Az Apple 6 millió Apple Watch-ot készül eladni a karácsonyi szezonban

Ezzel megduplázná az egész évi eladások számát.

Az iPhone keresletéhez viszonyítva az Apple „csak” 6-7 millió okosórát adott el, mióta az megjelent az év elején.  Persze ez több, mint a  SmartWatch ipar összes eddig eladott terméke együttvéve, de az új felmérések szerint az ünnepi negyedévben az Apple duplázni fog.

A jelentés az FBR Capital Markets elemzőjétől, Danile Ives-tól származik, aki „anekdotikus bizonyítékokra” alapozta állítását, melyeket a kiskereskedőktől és a fogyasztóktól eredeztet. A Hálaadás, illetve a Black Friday hétvégéjét különösen jó támpontnak tekinti.

„A fekete pénteken az Apple márkaboltos látogatások során végzett vizsgálatok alapján, egyre nagyobb az érdeklődés az Apple Watch iránt, az ünnepek közeledtével. Míg az eddig eladott okosórák száma már meghaladja a 6 millió darabot, úgy felméréseink szerint a karácsonyi szezonban ez a szám szintén 5-6 millió között mozog majd.” – Mondta Ives.

Az Apple viselhető okoseszközei amolyan „kötelező darabnak” számítanak a karácsonyi ajándéklistákon, főleg, mióta a vállalat időt szánt arra, hogy végre bemutassa mire is képes az új kütyü pontosan.

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése