Léteznek még jó emberek.

Apple Hírek   |   2015.11.25 - 00:10   |   Írta: markov94   |   2684
25. nov Léteznek még jó emberek.

Léteznek még jó emberek a világon.

Lehet, hogy az automata vezérlésű autó még nem valóság, de az, hogy egy taxis 200 kilométert utazzon azért, hogy visszaadjon egy elveszett iPhone-t, az már igen.

A veszteség érte férfi, szimplán a taxiban hagyta a telefonját, és bár a taxist még a törvény sem kényszeríti arra, hogy mindenáron visszavigye, ez a taxis mégis megtette. Megjegyezte a hotel nevét, így csak a recepciót kellett felhívni. A tulajdonos rendkívüli örömmel fogadta, és nem mulasztotta el meghálálni sem a kedvességet. Egy 55 dolláros csekket adott a taxisnak, akivel egy képet is készített.

Ne adjátok fel a reményt ha elhagyjátok az okostelefonotokat. Személyes tapasztalatom is van ilyen helyzetekkel kapcsolatban. A nevelőapám szintén taxis és számtalanszor juttatott már vissza telefonokat amiket a kocsijában felejtettek. Én személyesen egyszer egy iPhone 4s-t juttattam vissza a tulajdonosának Ausztráliába, bár hozzátettem neki, hogy a postaköltséget maga kell kifizesse. Jó tettel nem illik dicsekedni, de ezt le kellett írnom. Mindig kerülhet olyan ember kezébe az iPhone-unk aki ha meglátja az iCloud által jelzett számot, talán felhív. Többnyire nem Magyarországon, de a remény haljon meg utoljára! 

Ui: Használjátok az Elveszett, ellopott Apple készülék keresése! kategóriánkat, ha elhagytátok valamilyen Almás készüléketeket.


Kommentek megjelenítése