Nem nyűgözte le a Wall Streetet a történelmi siker

Apple Hírek   |   2015.09.29 - 16:30   |   Írta: B Ádam   |   1568
29. szept Nem nyűgözte le a Wall Streetet a történelmi siker

Hiába az eladási rekord, van hiányérzet.

Tim Cook jóvoltából megtudhattuk, hogy az Apple minden eddigi rekordot megdöntő mennyiségű készüléket adott el az iPhone 6s-ből, egészen pontosan több mint 13 millió telefon talált gazdára – csak az első hétvégén!

Néhány Wall Street elemző mindezek ellenére sincs megelégedve a cupertinóiak teljesítményével, mivel ők minimum 14 milliós számot reméltek az eladási oldalra, ráadásul Ben Bajarin Apple szakértő szerint Cookék Kína nélkül évről-évre gyengébben teljesítenének.

A Wall Street elégedetlenkedése mellett érdemes megjegyezni, hogy az összes okostelefon-gyártó jócskán le van maradva az Apple-től, példának okáért a Samsung a népszerű Galaxy S6-ból is csak 10 milliót tudott eladni – ezt az almások egy hétvége alatt túlszárnyalták a 6s-sel.

„A felhasználók visszajelzései rendkívül pozitívak, nagyon szeretik a 3D Touch-ot és a Live Photos-t, alig várjuk, hogy az új iPhone modellek több országban is felbukkanjanak” – nyilatkozta Tim Cook.

Az iPhone 6s értékesítése a következő hetekben még jobban fellendülhet, mivel október 9-én Olaszországban, Mexikóban, Oroszországban, Spanyolországban, Tajvanon és további 40 országban elérhetővé válnak az új modellek, melyek az Apple tervei szerint 2015 végén már 130 országban lesznek kaphatóak.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése