Készülnek az iPhone 6s előlapjai – fotók

Apple Hírek   |   2015.07.24 - 08:54   |   Írta: B Ádam   |   4337
24. júl Készülnek az iPhone 6s előlapjai – fotók

Exkluzív képek az új iPhone-ról.

A francia Nowhereelse.fr tegnap délután osztotta meg a lenti képeket az új iPhone előlapjáról, amelyet első alkalommal tekinthetünk meg. Az oldal egy informátorra hivatkozva azt állítja, hogy a 6s alkatrészei jelenleg jó ütemben készülnek, és már több készlet is készen áll a szállításra.

Az „S” gyakorlatilag a 6-os modell frissítése lesz, ezért nem várhatóak komolyabb változtatások a külsőt illetően, így az előlap szinte teljesen megegyező lesz az iPhone 6-tal. A design tehát marad ugyanaz, azonban előfordulhat néhány kisebb fejlesztés és burkolatváltás, hogy növekedjen a stabilitás és a tartósság.

A Nowhereelse.fr megemlíti, hogy a forrás nem tudta megerősíteni a zafír kristály jelenlétét vagy a Force Touch támogatást. A pletykák alapján utóbbi megjelenése valószínűnek tűnik, azonban a zafírkijelzőre valószínűleg még várnunk kell, így az új készülékek továbbra is a Gorilla Glass-t használhatják.

Az iPhone 6s és 6 Plus tömegtermelése a hírek szerint ebben a hónapban kezdődik meg, a modellek tényleges megjelenésére azonban szeptember közepéig várni kell.

Forrás: macrumors.com

Képek forrása: nowhereelse.fr

Galéria képek


Kommentek megjelenítése