Nincs új a nap alatt: jövőre ismét visszatérhet az iPhone 4 dizájnja

Almás Pletykák   |   2019.09.30 - 21:55   |   Írta: H.A   |   5394

Lehet, hogy visszatér a szögletesebb kialakítású iPhone

Ming-Chi Kuo-t talán senkinek nem kell bemutatni, már évek óta elemzőként tevékenykedik az Apple eszközöket illetően és hellyel-közzel mindig megállják a helyét az egyes felvetései.

9to5Mac cikke szerint Kuo legújabb felvetése arra utal, hogy a jövő évi iPhone-ok designban hasonlíthatnak majd az iPhone 4-re, mármint ami a készülékház külső kialakítását illeti.

A lekerekített rozsdamentes acél kialakítás helyett egy szögletesebb kialakítású iPhone formatervre számíthatunk 2020-ban. Ez már azért sem hülyeség, mert az Apple ezt a designt már visszahozta 2018-ban az iPad Pro esetében.

Kuo korábbi jelentése már utalt egy jövő évi, nagyszabású áttervezésre, tehát nem ez az első felvetése arról, hogy az Apple elhagyhatja a jelenlegi designt. Az iPhone 4 formatervét egyébként is sokan visszasírják a mondhatni sokkal “kezesebb” kialakítása miatt. Kuo úgy véli, hogy a jövőbeli modellek kijelzőinek üveglapjainak szélei is kis mértékben (2-2,5D) íveltek lesznek, az viszont egyelőre nem világos, hogy a szögletes külső hogyan alkalmazkodik majd az ívelt szélű üveghez.

Nos, a 2020-as iPhone modellekig még van jó pár hónapunk, de mivel az iPad Pro esetében visszaköszönt a szögletes forma, nem kizárt, hogy az Apple az iPhone-ok esetében is alkalmazza majd ismét ezt a külsőt. A megújult formán kívül még az 5G támogatottság is megérkezhet, amelyhez a modemeket a Qualcomm gyártja majd.

Te örülnél, ha a jövő évi iPhone-nak szögletesebb szélű designja lenne?

Forrás: Szifon.com


Kommentek megjelenítése