Ilyen lehet a hamarosan érkező iPad mini 5

Almás Pletykák   |   2018.12.26 - 12:55   |   Írta: SzavaRicsi   |   3395
26. dec Ilyen lehet a hamarosan érkező iPad mini 5

Kiderült, ami egy tokból kiderülhet. Ezek változnak, és ezek nem.

A múlt héten már felröppent egy pletyka, hogy az Apple kőkeményen dolgozik egy új iPad minin. Elvileg olyannyira a munkálatok végén járnak, hogy a projekt már akár át is vonulhatott a gyártósorra. Ennek fényében pedig éppen ideje, hogy pontosabb híresztelések érkezzenek a tabletről. Ahogyan ráadásul az lenni szokott: megérkezett az első tokos kép is!

 

 

A Slashleaks osztotta meg a fenti fotót, amelyen elvileg az érkező iPad mini egyik első coverje látható. A legszembetűnőbb változás a bal felső sarkon látható, hiszen a nagyobb kivágás alapján valami biztosan történik az új mini kamerájával. Inkább egy hozzáadott vakura számítunk, mint egy duplakamerás rendszerre, ugyanis az utóbbit eléggé kellemetlen lenne bedopni a legolcsóbb táblagépre éppen az iPad Pro bemutatása után.

Ami még kiderült, hogy a mini nem veszi át teljes egészében a már emlegetett iPad Pro alakját, hanem marad a lekerekeített hátlap – továbbá arra is számítunk, hogy költségcsökkentés jegyében a Touch ID is a helyén marad, és nem váltanak az arcfelismerőre.

A jobb felső sarokban láthatunk valami megnyugtatót. Az ott vajon a jack csatlakozónak szánt kivágás? Nagyon bízunk benne!

Az árról egyelőre még csak nagyon óvatosan írhatunk találgatásokat, de a 9to5Mac amerikai szakoldal szerint számos forrás azt jósolja, hogy csökken a legolcsóbb modell indulóára. Szerintük a mostani 400 dollár helyett 300 dollár felé közelít majd az új mini, ami ha igaz, akkor hazánkban 120 ezer forint környékén alakul majd az iPad mini 5.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése