Szupergyors chip kerül az új iPad Prókba

Almás Pletykák   |   2018.10.11 - 11:34   |   Írta: L Ferenc   |   2615
11. okt Szupergyors chip kerül az új iPad Prókba

Már nem kell sokat várnunk az A12-nél is erősebb chipsettel szerelt új almás tabletekre.

A legfrissebb pletykák szerint az Apple várhatóan még októberben le fogja leplezni high-end kategóriás táblagépének következő generációs kiadását. A nemrégiben kijött iPhone Xs okostelefonokban lévő A12-es chipset sem nevezhető éppen gyengének, sőt, jelenleg nincs ennél erősebb mobil chipkészlet, azonban az új iPad Prókban még ennél is potensebb hardver fog landolni.

Az új felsőkategóriás Apple tabletekben a vadonatúj A12X SoC teljesít majd szolgálatot, mely mind processzor, mind grafikusgyorsító fronton gyorsabbnak ígérkezik a normál A12-es chipsetnél. A következő generációs iPad Prók előlapját szinte káva nélküli érintőkijelző uralja, mely sokak örömére notch, vagyis kijelzősziget mentes. A Neural Engine-nel gyorsított legújabb Face ID az iPad Próra is megérkezik, és mind függőleges, mind vízszintes orientáció mellett használható lesz. 

Említést érdemel továbbá a kétféle kijelző képátló, a Wi-Fi és Wi-Fi+mobilnet verzió, a tévékre 4K HDR videók kiküldését támogató USB-C csatlakozó aljzat, illetve az új Apple Pencil és az új Magnetic Connector.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése