Tokgyártók: Jöhet a notch-os SE2, de kimarad a Face ID

Almás Pletykák   |   2018.05.10 - 20:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   5548
10. máj Tokgyártók: Jöhet a notch-os SE2, de kimarad a Face ID

Éltől élig húzódó kijelzővel, de FaceID nélkül érkezhet az iPhone SE második generációja.

Az elmúlt néhány héten bővelkedtünk az iPhone SE 2 pletykákból, és a mai napon is érkezett egy érdekes infó. A MacRumors újból a tokgyártókra hivatkozott, és azt írta, hogy az új iPhone SE-ben is beköszönhet a X-ből ismert notch.

A legújabb találgatás szerint jön a majdnem éltől élig nyúló kijelző, az iPhone 5-ben megismert formával ötvözve. Ez esetben a felső sáv csak feleakkora lesz, mint az iPhone X-ben, így a FaceID funkció is kimarad a különleges kiadású almás mobilból.

A legújabb híresztelések nem említik azt, hogy marad-e a 3,5 mm-es Jack, ahogyan arról sem beszéltek, hogy ebbe a készülékbe is lehetőség lesz-e a vezeték nélküli töltésre. A hangerőszabályzók, a ki-be kapcsoló és némító gombok bizonyára maradnak, de a Home gombnak az iPhone X stílusú kijelző mellett búcsút inthetünk.

Ez a felvetés egy újabb nagy kérdést vet fel, hiszen FaceID és Home gomb nélkül megválaszolatlanul marad a telefon feloldásának módja. Esetleg egy képernyőbe integrált ujjlenyomatolvasón dolgozhatnak az Apple-nél?

A pletykát természetesen nem szabad tényként kezelni, főleg az imént említett kérdés miatt. Az viszont biztos, hogy még egy forrás lépett be az iPhone X-szerű kijelzős SE2-t várók táborába.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése