AirPods-tokhoz hasonló Apple Watch kiegészítőt védetett le az Apple

Almás Pletykák   |   2018.02.27 - 19:33   |   Írta: N Marcell   |   1800
27. feb AirPods-tokhoz hasonló Apple Watch kiegészítőt védetett le az Apple

Elképzelhető, hogy az óratulajdonosok is képesek lesznek út közben tölteni eszközeiket.

Az Apple a mai nap szerezte meg a szabadalmi jogait egy vadonatúj Apple Watch tartozéknak, amit legjobban az AirPods töltőtokjához lehet hasonlítani: tölti a benne lévő terméket, miközben védelmezi is azt. Bár első blikkre nem tűnik túl praktikusnak, némi gondolkodás után rájöhetünk, hogy egész kreatív ötlet lenne egy ilyen termék elkészítése, arról nem is beszélve, mennyi lehetőséget rejt az újításra. 

Az órán felül több szíjnak is helyet szorítottak a tok testében, ami arra utal, hogy az Apple Watch szíjai is új szerepet nyerhetnek a jövőben. Tartalmazhatnának akkumulátort a hosszabb üzemidő érdekében, vagy alkatrészeket egy esetleges EKG-készülék működthetéséhez. 

“A ház egyes elemei arra engednek következtetni, hogy képes lesz biztonságosan megtartani egy hordozható elektronikus eszközt, valószínűleg egy testen viselhető készüléket, valamint az ahhoz tartozó szíjakat. Néhány alkatrész áramköröket tartalmaz, ami képes magát az eszközt, sőt, a szíjakat is tölteni, már ha azok rendelkeznek akkumulátorral vagy egyéb áramot igénylő tartozékkal. "

Ha belegondoltok, így sokkal kényelmesebb mondjuk egy repülőn tölteni az órát, mint a hagyományos, kábeles megoldással. Már több gyártó előrukkolt Apple Watch-hoz tartozó töltőtokokkal, így az ötletnek van piaca - kérdés, hogy az Apple hivatalos termékével megnőne-e ez a piac.  

Forrás: AppleRider/9to5mac

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése