Mindhárom 2017-es iPhone vezeték nélküli töltést kaphat

Almás Pletykák   |   2017.02.10 - 08:58   |   Írta: L Ferenc   |   4382
10. feb Mindhárom 2017-es iPhone vezeték nélküli töltést kaphat

Ha minden jól megy, akkor az Apple wireless töltés fronton idén feljön a riválisok szintjére.

A közelmúltban forgalomba került almás mobilokat sok mindenért lehet szeretni, de a lassú gyári töltő és a vezeték nélküli tölthetőség hiánya miatt nem annyira kedveljük az Apple-t. Azt egyelőre nem tudni, hogy az idén érkező vadonatúj iPhone-ok vajon milyen teljesítményű vezetékes töltőt vonultatnak majd fel, az viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy a wireless tölthetőség végre fel fog bukkanni a fedélzetükön.

A vezeték nélküli tölthetőséggel kapcsolatban már eddig is sok pletykát hallhattunk, a legfrissebbek pedig már arról szólnak, hogy nemcsak a legdrágább idei csúcs iPhone-ban, hanem az olcsóbb testvérmodelljeiben is ott lesz ez a sokak által várt feature. Iparági források szerint egyértelmű, hogy idén három új okostelefont dob majd piacra az Apple, melyek kijelzőméretével kapcsolatban azonban egyelőre még sok a bizonytalanság. 

Egyes pletykák szerint az olcsóbb, új iPhone-okban 4,7 és 5,5 colos LCD érintőkijelzők lesznek, a high-end variáns előlapját pedig egy 5,8 colos képátlójú, két szélén ívelt kivitelű OLED képernyő fogja uralni, melyben a 3D Touch technológia vadonatúj változatához lesz szerencsénk. Mások viszont úgy tudják, hogy a 2017-es iPhone-ok 4,7, 5 és 5,5 colos méretben kerülnek forgalomba, és idén állítólag 1000 dollár fölé is felkúszhat az ikonikus okostelefon ára. 

Kapcsolódó cikkek:
2017 lehet a vezeték nélküli töltés éve az Apple-nél!
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
MWC 2016: vezeték nélkül is töltheted az iPhone-od



Kommentek megjelenítése