Üvegből lehet a 2017-es iPhone hátlapja

Almás Pletykák   |   2016.08.10 - 07:40   |   Írta: L Ferenc   |   2158
10. aug Üvegből lehet a 2017-es iPhone hátlapja

A jövőre érkező almás mobil külcsín tekintetében is komoly változásokat hozhat.

Nyílt titok, hogy már csak néhány hét van hátra a tavaly bejelentett iPhone 6s és iPhone 6s Plus utódjainak hivatalos bejelentésére, és nagyjából azt is tudni lehet, hogy a szeptemberben bemutatkozó iPhone 7 és iPhone 7 Plus nem hoz gyökeres változásokat. Aki igazán komoly változásokra vágyik, az jobban teszi, ha kivár még egy esztendőt, ugyanis szinte minden pletyka arról szól, hogy a 2017-es almás készülékek forradalmian újak lesznek.

A Nikkei Asian Report legfrissebb értesülései szerint az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus utódai már nem fém, hanem lényegében teljes egészében üveg borítást fognak kapni (képünk csak illusztráció, a telefon nem lesz átlátszó).

A lap úgy tudja, hogy a titokzatos új készülékek üveg külcsínjének fejlesztését már tavaly megkezdte az Apple kínai beszállítója, a Foxconn, vagyis mostanság már igen jól állhatnak ezen fejlesztések. A fémkeretes 2017-es iPhone ezenkívül a tekintetben is komoly változást hoz, hogy AMOLED érintőkijelzőt vonultat fel, melybe ráadásul valahogy még az ujjlenyomat szenzort is sikerül integrálni. Ezenkívül több mint valószínű, hogy az üveg iPhone esetében végre a vezeték nélküli tölthetőséget is meg fogja oldani a gyártó. 

Kapcsolódó cikkek:
Kegyetlen videó: így lesz egy iPhone 6s-ből iPhone 7
Az eddigi legtisztább iPhone 7 fotó megerősíti az elmúlt időszak pletykáit
80 millióan válthatnak régi iPhone-ról iPhone 7-re



Kommentek megjelenítése