Megjelentek az első iPhone 7 és 7 Plus tokok

Almás Pletykák   |   2016.06.02 - 17:13   |   Írta: B.Balázs   |   8365
02. jún Megjelentek az első iPhone 7 és 7 Plus tokok

Dupla kamera és Smart Connector a nagyobbik modellen

Az iPhone 7 és 7 Plus készülékek hivatalos megjelenéséig még nagyjából 3 hónap van, ám ez nem akadályozza a kínai OppoMart webáruházat abban, hogy tokokat kezdjen forgalmazni hozzájuk. A képeken nem látunk nagy különbséget attól, amit a hónapok óta terjengő pletykákból már megtudhattunk. Könnyen észrevehető, hogy a 3,5 mm-es jack aljzat mindkét modellról eltűnt, illetve hogy az 5,5 colos iPhone 7 Plus hátoldalán két kamera, valamint egy Smart Connector is található. Az nem teljesen egyértelmű, milyen céllal kerülne ez a típusú csatlakozó a nagyobbik méretű telefonra. Jelenleg az Apple az iPad Pro készülékeken használja a különféle billentyűzetek csatlakoztatására, viszont nem valószínű, hogy egy 6 colos, azaz nagyjából 15 centis billentyűzet jól használható lenne. 

Habár — mint néhány napja már megírtuk — a ház láthatóan kis mértékben változik, ám hardver oldalon nagy fejlődésre számítunk. Az új és nagyobb teljesítményű A10-es processzor mellett, új videókártya és 3 GB RAM várható a Plus modellbe. Arról is hallhattunk már, hogy vízálló készüléket kapunk. 

A tavalyi modellfrissítés nem adott annyi pluszt a felhasználók nagy részének, hogy a 6 és 6 Plus készülékeket 6s-re és 6s Plus-ra cseréljék. Ennek köszönhetően az Apple életében először csökkentek az iPhone eladások 2016 első negyedévében, vagyis a cég számára nagyon fontos, hogy az új modellekkel fellendítsék a forgalmat. 

Kiváncsian várjuk a 11 nap múlva kezdődő WWDC-t, ahol megtudhatjuk, hogy az akciósan 4,99 dollárért előrendelt tokunk vajon használható lesz-e az ősszel megjelenő telefonokra. 

Forrás: Oppomart

SaveSave


Kommentek megjelenítése