Új Home gombbal érkezhet az iPhone 7 

Almás Pletykák   |   2016.04.27 - 20:27   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   10633
27. ápr Új Home gombbal érkezhet az iPhone 7 

Folyamatosan hallunk pletykákat az iPhone 7-ről. Ezúttal a Home gomb kerül a terítékre.

A legújabb szóbeszédek szerint az Apple lecserélheti egy teljesen új nyomás érzékenyre.
Bár a legtöbb pletyka a következő iPhone kamerájáról és a jack csatlakozó eltűnéséről szól, most a DigiTimes egy egészen új lehetőséggel állt elő. Ugyan Gene Munster már 2015 októberében elmondta, hogy az Apple lecserélheti a hagyományos Home gombját egy 3D Touch-csal felszereltre, most a DigiTimes egy hasonló információt tett közzé. Szerintük az új készülék egy érintésérzékeny digitális gombbal lesz felszerelve.

Az Apple múlt hónapban szabadalmaztatott egy olyan technológiát, mellyel a Home gomb működését teljesen átalakíthatnák ó. A szabadalom szerint az eddigi kupolakapcsoló helyére egy Liquidmetal anyagot helyeznének el, ami a folyadék nyúlásából képes lenne meghatározni, hogy milyen erővel lett lenyomva a gomb. Ez egy digitális Home gomb esetében sokkal kisebb besüllyedés lenne, ami azonnal vissza is állna az eredeti állapotba, amint a felhasználó felemeli az ujját. Ezzel nem csak új távlatokat nyithatnának meg a főgomb használatának terén, de sokkal tartósabbá tehetnék az új készülék gombjait.


 

Ezenkívül a jelentés kitért a víz- és porállóság lehetőségére is. Ez logikus lépés lenne az Apple részéről, hiszen rengeteg Androidos készülék vízálló, így még több vásárlót csalogathatnának a saját táborukhoz. Már a 6s is jól teljesített a vízalatti teszt során, ezért már csak egy aprócska lépés lenne a teljes vízállóság megoldása.

Valamint kaptunk a DigiTimes-tól egy kis reménysugarat arra, hogy az iPhone 7-ben újra lapított lesz a hátsó kamera, amit nagyon sokan várnak. 

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo, egy újabb érdekes információt osztott meg velünk, miszerint az Apple 2017-ben elhagyhatja az „S” szériát és egyből az iPhone 8-at jelentenék be. Ennek egy radikális dizájn változás lenne az eredménye, mint például egy teljesen üveggel borított ház és egy lekerekített OLED kijelző.

Az iPhone 7-et várhatóan szeptemberben vagy októberben mutatják be, addig is minden pletykát kezeljetek fenntartással! Ti mit vártok a legjobban a soron következő iPhone-tól?

Forrás: forbes.com

Kapcsolódó cikkek:  Így nézett volna ki 1984-ben az iPhone – képek

Különleges iPhone 7, direkt profi fotósoknak

Szupervékony iPhone-t kaphatunk jövőre

Letisztultabb az iPhone 7 külseje


Kommentek megjelenítése