Üvegborítású AMOLED kijelzős iPhone érkezhet 2017-ben

Almás Pletykák   |   2016.04.17 - 23:28   |   Írta: Zoltan C   |   3075
17. ápr Üvegborítású AMOLED kijelzős iPhone érkezhet 2017-ben

Ming-Chi Kuo ismét szállítja nekünk a legfrissebb a pletyiket! Az általában megbízható elemző szerint, 2017-re visszatérhet az iPhone 4s-ből már ismert üveg borítás. Búcsút inthetünk az alumínium iPhone-oknak?

Kuo szerint azért van szükség a változtatásokra, mert mostanra minden gyártó átállt az alumínium borításra. Ráadásul az iPhone 7 lenne már sorban az ötödik alumínium borítású almás okostelefon, így közel sem érződik már annyira frissnek ez a dizájn. Tehát, ha az Apple meg szeretné különböztetni magát a versenytársaktól, akkor logikus lépés meríteni a múltból, és visszatérni a 4s-ben már használt formához. Persze nem teljesen ugyanazt a dizájnt kell elképzelnünk, az Apple elég ügyes ahhoz, hogy régi megoldáshoz innovatívan nyúljon. Kuo továbbá megjegyzi, hogy a teljesen új forma nem érinti az idén ősszel esedékes iPhone 7-et. Továbbá, nem tűnne el teljesen az alumínium, természetesen az iPhone 6s, 6 és SE forgalomban maradna.

Sok befektető veszélyes talajnak tartja az üvegburkolatot, mert ezzel túl nehézzé válna a készülék, illetve csúnyán leszerepelhetne egy ütésállósági teszten. Kuo szentül hiszi ez nem probléma: a könnyebb AMOLED kijelzőkre való váltással meg is van oldva minden. Véleménye szerint, az AMOLED kijelzőkkel annyi súlyt lehetne lefaragni, hogy a nehezebb üvegborítás bőven kompenzálódna. Na igen, csak valahogy azt felejtette el megmagyarázni az öreg Kuo, mi lesz a sérülékenységgel?! Bár anno az én 4s-em is jól állta  a mindennapokat, a mai napig sértetlenül szolgálja az új gazdáját, de nem is nagyon volt leejtve szegénykém. Az viszont nem lehet véletlen, mennyi betört hátlapú 4s-t lehetett látni egy időben... 2017-re mindenesetre kiderül, ismét igaza volt-e Kuonak vagy sem.

Végülis, akár csokiból is lehet az a 2017-es iPhone, csak a 16 gigás változatot felejtenék már el!!

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése