Új iPhone színek a láthatáron

Almás Pletykák   |   2016.04.10 - 07:51   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3030
10. ápr Új iPhone színek a láthatáron

Újabb színekkel bővülne a következő generációs iPhone?

A pletykák szerint az iPhone 7 ugyanabból az anyagból fog készülni, mint a 6s, de ha mégis úgy döntene az Apple, hogy nem bővíti a kínálatot, valószínűleg a jelenlegi színekben sem lesz változás. Az 5s óta a színválaszték (kivéve a rozéaranyat) változatlan, így talán már kicsit elavultnak és unalmasnak tűnhet.

Bár az első iPhone óta kaptunk pár új színt, de vajon mindenki elégedett velük? Az egyetlen eltérés az iPhone 5c-nél tapasztalható, ami öt különféle színváltozatban volt kapható, de ennek a modellnek sem volt akkora sikere. Ezen kívül az iPod kategória jelenleg is nagy színválasztékot kínál, de sajnos ma már nekik is leáldozott. De akkor miért csak ezekből érhető el a nagyobb színválaszték?

Az Apple nagyon jó munkát végzett az Apple Watch-okkal, ami igen színes termékkategóriává vált. Óriási a választék és egyben esztétikus is, ami egy jó termékhez elengedhetetlen. A folyamat viszont nem állt le, továbbra is kapunk újabbnál újabb szíjakat, amivel még több ember találhatja meg a saját stílusát, ahelyett, hogy egy olyan színt kényszerítenének ránk, ami igazából nem is tetszik nekünk, de szükségünk van a termékre.

De akkor miért nem ugyan ez a helyzet a telefonok terén is? A vélemények bizonyára megoszlanak, hiszen biztosan van olyan ember, aki elégedett azzal, amit a kezébe tart.

Természetes igény, hogy szeretnénk a telefonunk színét is a stílusunkhoz igazítani, amihez viszont nagyobb választékra lenne szükségünk. A kérdés már csak az, hogy ezt mikor látja be az Apple. Reméljük, hogy mielőbb és az iPhone 7-ből már nagyobb színpaletta lesz elérhető, mint a jelenlegi.

Ti elégedettek vagytok a telefonotok színével?

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése