A WWDC-n debütálhat az új Apple Watch

Almás Pletykák   |   2016.04.09 - 17:08   |   Írta: B Ádam   |   1338
09. ápr A WWDC-n debütálhat az új Apple Watch

Hamarosan megérkezhet az új okosóra.

Több lehetséges időpontot is kaptunk már az Apple Watch 2 megjelenésére vonatkozóan, ám idáig egyik sem bizonyult helyesnek. Ezúttal egy elemző, Brian White jóvoltából érkezett a legújabb pletyka, amely alapján a júniusi Fejlesztői Világkonferencián (Worldwide Developers Conference – WWDC) mutathatja be az Apple az új okosóráját.

Érdemes megjegyezni, hogy a hírt ugyan több Apple-oldal is megerősítette, azonban White finoman szólva sem tartozik a hiteles források közé, így érdemes fenntartásokkal kezelni a dátumot.

Az elemző a bemutatás időpontja mellett azt is tudni véli, hogy az Apple Watch 2 akár 40 százalékkal is vékonyabb lehet elődjénél, ami remélhetőleg nem jelenti azt, hogy az üzemidő is kisebb lesz.

White hitelességének megkérdőjelezhetősége ellenére vannak arra utaló jelek, hogy a következő generációs órát tényleg bemutathatják a WWDC-n. Egyrészt a Quanta már januárban megkezdte a próbagyártást, ráadásul az első hírek egy esetleges márciusi megjelenésről szóltak, így nem lenne meglepő, ha valóban a júniusi WWDC-n debütálna az Apple legújabb terméke.

Ami a specifikációt illeti, a pletykák szerint videokamera, alvásfigyelő üzemmód és egészségügyi szenzorok (melyek a testhőmérsékletet és a vérnyomást is ellenőrzik) is a lehetséges újítások között szerepelnek, az viszont egyelőre kérdéses, hogy ezek közül melyik funkció lehet beépítve az új készülékbe – már amennyiben belekerül bármelyik is.

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: A következő Apple Watch segítséget hív a bajban

Máris gyártják az Apple Watch 2-t?


Kommentek megjelenítése