Új Apple wireless füles koncepció

Almás Pletykák   |   2016.04.07 - 21:49   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3361
07. ápr Új Apple wireless füles koncepció

Tényleg eltűnik a jack csatlakozó a következő iPhone-ból?

Bár még messze a következő iPhone bejelentése, de már most se telik el úgy hét, hogy ne hallanánk valami pletykát az új készülékről.

Azt már régóta rebesgetik, hogy az Apple eltüntetheti a jack csatlakozót a következő generációs iPhone-ból. Aki egy kicsit is jártasabb az almás pletykákba az már biztosan állást foglalt amellett, hogy ez jó ötlet-e avagy sem. Mint tudjuk, az Apple évről évre próbál újítani és néha olyan dolgokat vesz el, ami a felhasználóknak nem biztos, hogy tetszik. Gondoljunk csak arra, amikor annak idején kihagyták a Mac-ből a floppy olvasót, vagy a MacBook Prokból a CD olvasót! Most úgy fest, a fejhallgató csatlakozó van soron.

De mi lehet, ami felváltja a kissé öreg jack csatlakozót? Számtalan pletykát lehet hallani mostanában, hogy milyen megoldást alkalmazhatnak. Egyesek szerint egy Bluetooth fülhallgatót kaphatunk majd a legújabb iPhone mellé. Egy dizájner, vagy sokkal inkább mókamester, már el is készítette az Apple lehetséges hirdetését.

Akárhogy is, de a bemutató még messze van, ezért érdemes minden pletykát óvatosan kezelni. Szeptemberben minden kiderül! Ti mit gondoltok, milyen megoldást fog alkalmazni az Apple?

Galéria képek


Kommentek megjelenítése