Újabb kiszivárgott iPhone 6s Plus fotók

Almás Pletykák   |   2015.07.18 - 15:39   |   Írta: Zoltan C   |   2039
18. júl Újabb kiszivárgott iPhone 6s Plus fotók

Az állítólaogos iPhone 6s Plus-ról készült újabb kémfotók ma reggel indultak hódító útjukra a neten, és mint ilyet mindig fenntartásokkal kell kezelnünk. Mindenesetre lássuk, mire engednek következtetni a képek, ha egyáltalán van bármi valóságalapjuk.

E képek is sugallják azt az egyébként is valószínűsíthető állítást, hogy a tavaly szeptemberben megismert dizájn idén még nem fog lényegében megváltozni. Viszont a képek alapján egy megerősített vázat vár az internet népe - lássuk be, ez a "Bendgate" után nem volna váratlan lépés az Apple-től. A Future Supplier szemfüles elemzői kiszúrtak egy apró változtatást néhány csavar helyezetében, amelyek a kihangosító modult hivatottak helyén tartani. iPhone 6s Plus (bal) csavarfuratai kissé magasabban vannak, mint az iPhone 6 Plus (jobb) esetében:

A Future Supplier-nek nyilatkozó forrás szerint a készülék anyagában is lesz egy apró változtatás. A ház hátsó részét egy ellenállóbb anyagból fogják készíteni, ezzel is választ adva a "Bendgate" botrányra. A forrás megjegyzi, hogy az új anyag viszont nem lesz olyan sima, egyenletes hatású.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése