Robot Rudolf Special Edition

AlmaBlogger   |   2015.12.26 - 21:28   |   Írta: Érci Viktória   |   1325
26. dec Robot Rudolf Special Edition

Igen. Robot Rudolf. Még videónk is van róla!

Történt valami, amiről nem tudom eldönteni, hogy ijesztő, vagy imádom. Mondjuk, ha 8 éves kislány volnék, igenis hiányolnám Rudolf meleg barna szemeit és vörös nóziját, de így 24 éves fejjel már csak ámulok és bámulok.

Robot rénszarvasok a Télapó szánjai elé fogatva? Miért ne? Ez 2015!

A Boston Dynamics csapata újrahasznosította a robotkutyáit, hisz karácsony tájékán elkél egy kis segítség Rudiéknak a nagy hajtásban. Egyébként a tudósok a Google robotikai fejlesztéseiért felelősek, de úgy látszik a sok munka mellett maradt egy kis idejük mókázni egyet Mikulás ruciban a kamerák előtt.

A Business Insider szerint ez a videó „komoly zavarokat okozhat” és „nyugtalanító”. Nem lihegik egy kicsit túl? A robotika nyilván nem kisgyerekeknek való, de a felnőtteknek is jár egy kis szórakozás!

„Mint zsidó ember, én már amúgy sem érzem át igazán a Karácsony és a Télapó hangulatát, de a hátborzongató robotkutyák bevonásával, a világ legnépszerűbb keresője csak még inkább összekutyulta a már amúgy is zavaros ügyet.” – Nyilatkozta Weinberger.

Lawler a Terminátor című film ítéletnapjához hasonlította a jelenetet, Andrew Liszewski szerint pedig borzalmas bepillantást nyerhettünk a jövő Karácsonyába, de a videó kettőssége szerinte szívmelengető.

A Boston Dynamics csapata szerint egyértelmű, hogy a videó célja nem a félelemkeltés volt. Sőt mi több, az alkalmi rénszarvasok Jingle Bells ütemre lépkedése igenis cuki, és stílusos.

 

Forrás: HasználtAndroid


Kommentek megjelenítése