DIY (csináld magad!) iPad tokok minden kézügyességhez

AlmaBlogger   |   2015.07.23 - 13:15   |   Írta: Pausch Rita   |   1840
23. júl DIY (csináld magad!) iPad tokok minden kézügyességhez

Szeretnél egy jó SK iPad állványt, vagy tokot? 5 perced van rá, vagy egy fél napod? Itt tuti találsz ötletet.

Persze tudom, a legegyszerűbb megoldás besétálni egy üzletbe levenni egy megfelelő tokot a polcról, kifizetni és használni. Vannak azonban olyanok, akik sohasem a könnyebb úton járnak és jobb szeretik az egyedibb megoldásokat.

A dolog szépsége, hogy a most összegyűjtött videó válogatásunkban a legolcsóbb, legrövidebb, legegyszerűbb megoldásoktól haladunk a profi cuccokig, így mindenki kedvére válogathat, a kedv, a rászánt idő, ügyesség, eszközök és akár a pénztárcájának leginkább megfelelő változatok között.

Az első megoldást azoknak ajánlanám, akik nem szeretnek bajlódni, de szeretnének egy iPad állványt azonnal. Egy jó kemény kartonlap, egy vágókés (igényesebbeknek vonalzó is) és máris kész a szuper olcsó és kicsit sem csinos, de annál hasznosabb iPad állvány.  

 

A második lehetőség az első továbbfejlesztett változata. A végeredmény egy sokkal precízebb megoldás, de azért a közel sem olcsó iPad készüléken mégis kicsit visszásan mutat a végeredmény. Mondjuk semmi kétség, eléggé indusztriális és egyedi, pláne, ha ragasztunk a hátuljára egy kivágott almát is!

 

A harmadik verzió kevésbé precíz, mint a második, de itt már szükség van némi vastag ragasztószalagra is. Ezüstszínűvel, vagy a klasszikus, jó kis barnával maximálisan növelhető a felhasználói élmény… Ne felejtsétek el ráírni a neveteket!

 

A negyedik megoldás is az elsőhöz hasonlatos, azzal a különbséggel, hogy itt még kartonra és vágásra sincs szükség, elég egy fém fogas, ami azért a legtöbb háztartásban fellelhető. Itt kicsit előnyben a pasik és mindazok, akik a pezsgősdugó fém rögzítőjével imádnak játszani.

 

Az ötödik videóhoz érve egy kvantumugrásra készülünk. A végeredmény minden szempontból szuper. Elől, hátul védi az eszközt, csinos, egyedi, sőt bármilyen kézműves vásárban is megállná a helyét (és borsos árat is kérnének érte), de tény, ehhez nem lesz elég néhány kartonlap, ragasztószalag, remegő kezek és bő negyedóra. Azért lehet, hogy van, aki nekiugrik. 

 

Kép forrása: Applepieusa.com


Kommentek megjelenítése