Kiegészítők nyárra (nem csak) csajoknak

AlmaBlogger   |   2015.07.07 - 14:53   |   Írta: Pausch Rita   |   3742
07. júl Kiegészítők nyárra (nem csak) csajoknak

Néhány tipp, hogy a nyári kalandok során is korlátlanul élvezhesd az iPhone-od.

Tombol a nyár. Akár szünidei bandázásról és fesztiválokról, akár nyaralásról legyen is szó, egy csaj (vagy egy srác is) jó, ha felkészülten indul útnak. Ezért kikerestem Nektek néhány olyan kiegészítőt, ami jól jöhet a melegben...

Ugye, hogy mindig akkor merül le az iPhone, amikor a legjobban kellene? A töltős táska szuper viselet egy buliban, pont elég, hogy beleférjen a telefon és a pénztárca, de alapvetően kicsi, így nincs útban. Kapható vállon átvetős, vagy boríték fazonban. Innen megvásárolható. Ha pedig bővebben olvasnál róla, korábbi cikkünket itt találod.

Persze, ha van saját kedvenc bulizós táskád, akkor készíthetsz magadnak is töltős táskát azzal, hogy elhelyezel a zsebében egy hordozható aksit. Különféle méretekben, színekben és formákban kaphatók.

Szereted magadnál tudni a telefonod még a strandon is? Semmi akadálya még egy iPhone esetében sem, feltéve, ha van egy remek vízálló tokod. Ha még nincs, ideje beszerezni egyet! Például ezt!

Nem buli a buli zene nélkül, de a telefonról szóló számok azért nem nyújtják azt az élményt, amit egy hangszóró tud. A Brookstone úszó, Bluetooth hangszórója remek választás lehet egy medencepartihoz. Persze, ha másik hordozható, víz- és porálló hangfalat szeretnél, érdemes körülnézni partnerünk, a Stylebolt, de akár az Apple Store kínálatában is!

Mi sem mókásabb és trendibb annál, ha a szelfis képek szelfis pólóban készülnek. A már nagyban zajló leárazásokon szinte minden bolt kínálatában találni „selfie” feliratú felsőket. Ha pedig mégsem, akkor az Amazonon vagy Ebay-en biztos beújíthatsz egyet! 

Forrás: Popsugar


Kommentek megjelenítése