Megújul a PayPal iOS applikáció, célkeresztben az egyszerűbb kezelhetőség

Alkalmazások - Játékok   |   2018.08.26 - 19:30   |   Írta: Máté Gergő   |   2895
26. aug Megújul a PayPal iOS applikáció, célkeresztben az egyszerűbb kezelhetőség

Frissül az Apple Pay Cash konkurense, a népszerű PayPal alkalmazás.

A PayPal bejelentette, hogy frissíti az iOS applikációját. Egy egyszerűbben kezelhető és átlátható pénzügyi tranzakciós alkalmazást szeretnének létrehozni. A dolog hátterében pedig az áll, hogy az Apple Pay Cash nagyon megerősödött. A PayPal közleménye alapján az új alkalmazással szeretnék az app központi elemévé emelni a "Send and Receive" (küldés és fogadás) gombot.

"Az alkalmazást egyszerűbbé tesszük, és ügyfeleink számára még könnyebbé válik a pénz elküldése és fogadása. A továbbfejlesztett PayPal mobilalkalmazás kiemeli azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az ügyfelek a legtöbbet használnak az élet könnyebbé tételéhez:

  • Az alkalmazást leegyszerűsítettük, hogy megkönnyítsük az ügyfelek számára az egyenlegük megtekintését, az értesítések kezelését és hogy a pénzüket bárhonnan kezelni tudják.
  • Áthelyeztük a "Send and Receive" (küldés és fogadás) gombot, így azok mindig kéznél lesznek a kezdőképernyőn
  • Továbbá, a pénz küldése és fogadása során, egyszerűbbé tettük az ügyfelek számára a fotók hozzáadását és a névjegyzék kezelését, így biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő személyeknek küldik a pénzt".

A mobilfizetés és az online fizetés szektorban egyre nagyobb a verseny. Az előző hónapban a Consumer Reports a legjobb peer-to-peer fizetési rendszernek nevezte az Apple Pay Cash-t, olyan rendszerek elé helyezve, mint a Zelle, Venmo és a Square Cash. Ez pedig nyilvánvalóan rosszul érintette a PayPal-t, így nem csoda, hogy villámgyorsan reagáltak egy felújított applikációval.

A PayPal alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, de a legfrissebb verzió szétterjedésére még várnunk kell néhány napot.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése