Az Apple bemutatta a megújult Books applikációt

Alkalmazások - Játékok   |   2018.06.12 - 20:51   |   Írta: Máté Gergő   |   2772
12. jún Az Apple bemutatta a megújult Books applikációt

Az almás vállalat bepillantást engedett az iOS 12-es rendszeren debütáló Books applikációba.

Az idei év végén érkező mobil operációs rendszer egy megújult Books applikációt tartogat az iPhone és az iPad felhasználók számára. A WWDC 2018-as rendezvényen megtudhattuk, hogy az iBooks applikáció utódja milyen izgalmas újdonságokkal fog bővelkedni:

  • Reading Now (azonnali olvasás) funkció: ennek segítségével megjeleníthetjük az összes könyvet pontosan ott, ahol éppen tartunk bennük. Az új "Want to Read" szekció azokat a könyveket tartalmazza, amelyek után érdeklődünk. A "Complete the Series" és a "You Might Like" pedig olyan sorozatokat, vagy ajánlott könyveket tartalmaznak, amelyek szintén felkelthetik az érdeklődésünket, illetve amelyeket még nem fejeztünk be.
  • Library (könyvtár): a saját könyvtárunk minden meglévő könyvünket tartalmazza a nagyméretű borítókkal. Itt találhatjuk a "Finished" szekciót is, amiben az összes már befejezett könyvünket nézhetjük meg időrendben.
  • Book Store (könyv áruház): itt böngészhetünk az Apple Books-ról letölthető könyvek közül. Választhatunk kategóriát, megnézhetjük a szerkesztők ajánlatát és a toplistákat, valamint a különleges és ingyenes ajánlatokat. A "For You" szekcióban személyre szabott ajánlatokat is kaphatunk.
  • Audiobooks (hangoskönyvek): itt böngészhetünk az Apple Books hangoskönyvei között.

"Az Apple Books inspirálni fogja az olvasás iránti szeretetet - a könyvek és hangoskönyvek világa csupán ujjhegynyire van, függetlenül attól, hogy pár percig vagy órákra vetjük bele magunkat a kedvenc történetünkbe. Ez a legnagyobb Books újratervezésünk, és reméljük, hogy ez a gyönyörű alkalmazás az ügyfeleinket és a szerzőket is egyaránt inspirálni fogja"  - mondta Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásaiért és szoftvereiért felelős alelnöke.

Az új Books applikáció idén ősszel fog debütálni és összesen 51 országban vásárolhatunk a Book Store-ból, valamint 155 országban tölthetünk le róla ingyenes könyveket.

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése