Free Rider HD・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.07 - 11:28   |   Írta: Ca$h   |   2257
07. ápr Free Rider HD・Ismerkedő

Ha péntek akkor csemegebolt...

A Free Rider HD valódi csemegének számít, főleg annak, aki játszotta annó online PC-n. A játék döbbenetes sikereket ért el, több millióan játszottak vele, illetve több ezeren is voltak,  akik pályákat terveztek rá. Nem is csodálom, hogy összeheggesztették iOS-re, hogy mi a társadalmi „elit” is nyomulhassunk vele.

Az elit jelzőt nem kell félreérteni, vagy flame-elni miatta, itt csak arra gondoltam, hogy sokan fellengzősnek tartanak minket Apple júzereket, mert kiadunk ennyi pénzt egy technikai eszközért. Pedig szerintem itt csak arról van szó, hogy megadjuk a módját annak, hogy szeretett márkánkkal nyomulhassunk. Nem félünk kiadni ennyi pénzt, mert egyszerűen szeretjük a készülékeinket.

 

 

A Free Rider HD egy rendkívül bájos bicajos játék, bitang fizikával ellátva. Sok hasonlóval lehetett már találkozni, de olyannal, ami kézzel van rajzolva nem igazán. Maga az emberünk is csak pálcikából van. A HD környezetnek köszönhetően bitang jól néz ki az egész játék, nekem legalábbis nagyon tetszett. Célunk egyébként csak annyi, hogy minden előre lerakott csillagot összeszedve, minél rövidebb idő alatt elérjük a célt. Hogy ezt mennyire könnyen vagy nehezen tudjuk csak megtenni, azoktól a játékosoktól függ, akik pályákat terveztek nekünk.

Több ezer pályával fogunk tehát találkozni, különböző nehézségben megtervezve. Lesznek olyanok, amiknél valóban komolyan végig kell gondolni, hogy most akkor mi merre és hogyan. A játékot egyébként gombokkal lehet irányítani, van a „gáz” a fék, a balra és a jobbra, illetve a megfordulás. Ahogyan az a hasonló címeknél lenni szokott, rendkívül nehéz dolgunk lesz az élethű fizika miatt, de mint mindenbe, ebbe is bele lehet tanulni. Semmiképpen se hagyjátok ki, minden pillanata tömény élvezet! 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése