Handybot HD・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.04 - 09:22   |   Írta: Ca$h   |   1983
04. márc Handybot HD・Ismerkedő

Mindig jó, ha kéznél van egy kezesrobot.

Az Alpha űrbázis egyetlen, kissé elhízott űrhajósa bajba került. Egy műszaki hibának köszönhetően vákum keletkezett és minden szétszóródott az űrben, emberünkkel egyetemben. Már csak a szkafanderhez rögzített köldökzsinór tartja a szerencsétlent, aki mozdulni sme bír, majd persze az is elszakad. Szerencsére kezesrobotunk Handybot útrakel, hogy a segítségére siessen.

A Handybot HD egy rendkívül aranyos kis logikai-ügyességi játék, ami megmutatja, hogy egyetlen egyszerű koncepcióból milyen sokat ki lehet hozni. Robotunk ugyanis természetesen csak faltól falig tud majd közlekedni, illetve van neki egy robotkeze is, amivel meglepően sok mindent tud kezdeni, ha elég okosak vagyunk hozzá.

Célunk az lenne, hogy a tucatnyi lakómodul egyre nehezedő szobáin végighaladva, szépen lassan eljussunk a szerencsétlenül járt dagi űrhajósig és, hogy megmentsük az életét. Modulonként tizenöt szobán kell átlogikáznunk magunkat, modulból meg egyelőre hat darab lesz. Idővel rendelkezésünkre fognak állni olyan technikai segítségek (lépésvisszapörgető, pályamegoldó stb.), amikhez a szükséges energiát sajnos csak reklámok megtekintésével lehet újratölteni. 

Szerencsére tehát nem zaklatnak minket velük, mi dönthetjük el akarunk-e nézni, vagy sem. A Handybot HD az aranyos grafikán kívül nem tartalmaz túl sok újdonságot, láttunk már hasonlót, mégis valahogy egyedi bájával el fog varázsolni mindenkit. Próbáljátok ki! 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése