Micro Machines・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.21 - 15:03   |   Írta: Ca$h   |   1876
21. feb Micro Machines・Ismerkedő

A Cut the Rope készítői más vizekre eveztek.

Kétlem hogy létezik olyan ember aki még ne hallot volna a Micro Machinesról. Eredetileg ez egy legfőképpen fiúknak készült autós játék volt, melynek különlegessége, hogy egészen apró kis verdákat raktak össze csúcs minőségben. Egyértelmű volt tehát, hogy erre le fognak csapni majd a videójáték készítők.

Igaz az ötlet nem nevezhető igazán eredetinek, hiszen nem egyszer, nem is kétszer csináltak már eből adaptációt, volt hogy távirányítós autók főszereplésével volt hogy apró machboxokkal, a lényeg mindig ugyanaz volt. Viszont ha jól tudom mobilra még egy verzió sem készült, ha mégis javítsatok ki, szóval éppen idelye volt már ennek is.

A Micro Machines egy meglepően jó játék lett, pedig igazából nem sok tennivaló akad benne, ugyanis jelenleg csak kettő típusú versenynek lehet nekifutni, az egyik a sima körökre bontott ahol szerencsére ugyanúgy lehet fegyverkeket is használni, mint a kistestvérben a „Battle”-ban, ahol is csak ez az egy feladat van, minél több ellenfelet kiiktatni. Lesznek autók töménytelen mennyiségben, unlockolható extrák, fejlesztés, sőt még klánhoz is csatlakozhatunk.

Szóval mint látjátok tartalom szerint a Micro Machines akár még a tesztlaborba is bekerülhetett volna, de ott már túlságosan nagy a sorban állás, szóval csak felszínesen tudtunk vele megismerkedni, ti viszont mindenképpen tegyetek vele egy alaposabb próbát.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése