Steppy Pants・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.31 - 09:10   |   Írta: Ca$h   |   1645
31. jan Steppy Pants・Ismerkedő

Érezted már úgy, hogy reggel felkelsz és járni is alig bírsz?

A Steppy Pants készítőinek szerintem pontosan ez járt a fejében, amikor ezt a játékot kitalálták, illetve több mit valószínű, hogy tele voltak pumpálva különböző, igencsak erős tudatmódosító szerekkel is, de ezt majd ti magatok eldöntitek.

Főhősün, egy kékfejű embernek látszó lény. Igazából az is lehet egyébként, hogy éppenséggel már halott és zombi és ehhez visszavezethető ez a járáskultúra. Tény viszont, hogy szegénykémnek eléggé nehezen megy a legalapvetőbb dolog, ami a sétálás. A képernyőt nyomva tartva addig emeli előre az egyik lábát, amíg azt el nem engedjük. Utána ezt a dolgot meigsmételve már a következő láb fog emelkedni, ennek a folyamatnak köszönhetően fogunk előre jutni, tehát járni.

Külön érdekességnek számít, hogy az út maga tele van akadályokkal. Nem elég, hogy ha túl nagyot lépünk, akkor lemegyünk spárgába és ott halunk meg, ha kettő beton közé lépünk is belehalunk a sérülésünkbe. Nem tudom miért, de időnként TNT is el van rejtve a járólapok között, ha erre rálépünk látványos pukkanások közepette repülünk el az igaz mezőkre. Célunk természetesen minél tovább eljutni, közben krediteket gyűjtögetve, ezért pedig continue-t – méregdrágán –, vagy pedig „sexy” rucikat vásárolva magunknak, egyre feljebb kúszva a ranglétrán.

A Steppy Pants egy igazi, vérbeli ostoba játék, de annyira pofátlanul élvezetes és vicces, sőt mi több, tele van kihívással, hogy szinte lehetetlen abbahagyni. Mindenképpen tegyetek vele egy próbát!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése