Power Puff Girls: Glitch Fixers・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.23 - 10:36   |   Írta: Ca$h   |   2360
23. jan Power Puff Girls: Glitch Fixers・Ismerkedő

Az internetet megtámadták, csak a Power Puffs Girls segíthet „rajta”.

Íme egy újabb elmebeteg Cartoon Network mese, a hősidőket idéző Power Puff Girls (Pindúr Pandúrok) akkorról, amikor a CN-öt még érdemes volt nézni, és nem lettünk tőle pszichopata sorozatgyilkosok. Johhny Bravo, Dexter, Cow&Chicken stb. Hatalmas mesék voltak, igazából a nagyobb, érettebb gyerekek is élvezték, sőt még a felnőttek is. A véletlen során megerősödött és szupererőkre szert tevő kislányokon mindig szakadtam, hatalmas arc volt, aki kitalálta őket.

A Power Puff Girls Glitch Fixers sajnos csak részben adja vissza mindennek a hangulatát. Az eleje igencsak ígéretesen indul, kiderül hogy az internetet megtámadták, a csajok el is indulnak segíteni, csak útközben bedigitalizálódtak a rendszerbe, ezzel szinte minden szupererejüket elveszítve. Sebaj, mi itt leszünk nekik, hogy megmondjuk mit kell tenni a siker érdekében.

Szó szerint erről lesz szó, a csajok ugyanis még egyet lépni sem tudnak nélkülünk, szóval igazából az lesz a feladatunk, hogy kiszámoljuk és betápláljuk, hogy mennyit kel lépni, mikor kell ütni, mikor kell ugrani, mikor kell fegyvert használni stb. Összesen tizenkettő lépést tudunk előre betáplálni, erre szükségünk is lesz. Ugyanis, csak akkor tudunk egy pályát háromcsillagosra teljesíteni, ha elérjük a maximális pontszámot, és ha csak annyit lépünk amennyit előre megadnak nekünk. A legtöbb pontot akkor kapjuk, ha mindig kihasználjuk a maximális que-t, ami a rendelkezésünkre áll. Idővel lehetőségünk lesz arra is, hogy pár lépést előre beprogramozzunk, mint egyfajta rutint, és ilyenkor csak magát a rutint kell beütni, ezzel spórolva jó pár lépést a rendszernek.

Ez mind jópofának és aranyosnak tűnik, valóban az is lesz, kb. olyan 10 percig, miután már halálra fogjuk unni magunkat... Jó, ne legyünk olyan szigorúak, bizonyára lesznek olyanok, akik csak 20 perc után unják meg. Sajnos, a Glitch Fixers nem egy nagy eresztés, kb. addig szórakoztató, míg megérkezünk a melóba, utána már el is felejtjük, mivel nyomultunk. 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése