Sletters・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.18 - 10:16   |   Írta: Ca$h   |   1536
18. jan Sletters・Ismerkedő

Megjött az év első átverése is...

No, nem teljesen úgy, ahogyan azt elsőre bárki is gondolná, hiszen a Sletters valóban egy logikai játék, abból is a legkellemesebb fajta, csak éppenséggel van egy olyan kellemetlen dolog vele kapcsolatban, hogy bár ingyenesen le lehet szedni, mégsem az. Ellentében a többi freemium játékkal, itt nem reklámokkal terrorizálnak minket és szakítják meg a játékot kétpercenként, hogy ugyan már, költsünk rá némi pénzt. Nem. Itt rendkívül elegánsan oldották meg a kérdést, ugyanis minden egyes nehézségi fokozaton csak az első pályát próbálhatjuk ki, minden más pályát meg kell venni, mégpedig fokozatonként 0,99 dodóért.

Sosem találkoztam még ehhez fogható játékkal, meg is döbbentem miatta. Szóval, olyan alaposan nem állt módomban letesztelni a játékot, csak szó szerint kipróbálni tudtam, mert a havi keret bizony másra kell. Szóval, a Sletters cím elmésen arra vonatkozik, hogy a betűket csúsztatnunk kell, avagy angolul „slide”.

Egy szimpla szókirakóval van dolgunk, ahol a szavakhoz szükséges betűket nem rakosgatni tudjuk, hanem csúsztatni. Bizonyára mindenki találkozott már ilyen típusú játékkal, gyerekkorunkban nagyon szerettük, csak ott egy képet kellett kirakni. A lényege ugye, hogy a táblán csak egy szabad hely van, éppen ezért a rendelkezésünkre álló négyzeteket csak egy-egy mezőt, irányokba csúsztatva tudjuk mozgatni. Az ehhez szükséges körkörös taktikát tapasztalja ki mindenki maga, de miután sikerült nem lesz túl nagy feladat megoldani egy feladványt sem.

A Sletters egy jópofa kis „átverés” a megszokott modellhez képest, de aki áldoz rá némi pénzt az nem fogja megbánni, hiszen maga a játék nagyon cuki, ötletes és sok-sok kellemes órát el lehet vele tölteni.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése