Amateur Surgeon 4・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.17 - 10:01   |   Írta: Ca$h   |   2098
17. jan Amateur Surgeon 4・Ismerkedő

Szembejött az év első elmebeteg játéka...

Bevallom az őszintét: az eddigi életem során nem találkoztam még ezzel a sorozattal, ami eléggé furcsa tekintettel arra, hogy igencsak sikeres. Nem véletlen, hogy immáron a negyedik résszel jelentkezik. Szerencsére nem volt nehéz felvenni a „történet” fonalát, főleg hogy egy klónozással indul minden. Arról nem is beszélve, hogy a játék elmebeteg stílusához bizony nem kell kvantumfizikusnak lenni.

Az Amateur Surgeon sorozat lényege, hogy az ifjú „sebészhez” folyamatosan jönnek a betegek, durvábbnál durvább problémákkal és nekünk bizony csak azokkal az eszközökkel van lehetőségünk ezen javítani, amit a konyhában, meg a sufniban találunk. Szó szerint sufnitunning sebészek vagyunk hát. A sebeket pizzaszeletelővel vágjuk fel, irodai tűzővel kapcsozzuk össze, Zippo öngyújtóval égetjük el és szerencsére van egy olyan csodakrémünk ‒ zöld trutyi ‒, amit még a korábbi részekből örököltünk és valóban pillanatok alatt mindent meggyógyít. Ha véleltenül elkezdene vérezni a beteg, a problémát kézi porszívóval oldjuk meg, ahogyan mindig kéznél van egy kis adrenalin injekció, akárcsak a motorosfűrész is, ha el kéne vágni pár csontot.

A játék nagyon komolyan ki van élezve arra, hogy fejlesszük a dolgainkat, gyűjtsük a sok gyémántot, vásároljunk, illetve nem győznek minket állandóan emlékeztetni arra, hogy sokkal könnyebben megy egy-egy műtét, ha vannak segítőink. Ezeket természetesen gyémántért fogjuk tudni megvásárolni, felhasználásuk után meg több órát kell várni, míg újra elérhetőek lesznek, vagy a folyamatot fel is lehet gyorsítani, na miért cserébe? Igen, gyémántért.

Az Amateur Surgeon 4 egy nagyon pihentagyú játék, de bőségesen van benne kihívás, meglehetősen addiktív és kellően elmebeteg ahhoz, hogy hosszú időre le tudjon kötni minket, aki meg esetlegesen költ is rá, annak garantált a várakozás nélküli élvezet.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése