Hovercrash・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.11 - 08:59   |   Írta: Ca$h   |   1342
11. jan Hovercrash・Ismerkedő

A játék, aminek a címe trükkösen tartalmazza az egész tartalmát.

Igen, mert egyrészt egy lebegő járművel leszünk benne, másrészt meg a baleset az itt olyan, mint máshol a levegővétel. Az első pár száz játékban olyan másodpercenként fog megtörténni. Aztán szépen lassan alkalmazkodunk a helyzethez és azon vesszük észre magunkat, hogy egyre jobbak vagyunk.

A Hovercrash egy végtelenül egyszerű mégis nagyszerű kis játék. Nem lesz benne semmi más dolgunk, csak hogy a lebegő űrhajószerű siklónkkal a végtelennek tűnő pályán előre haladjunk és mindeközben igyekezzünk nem szétrobbanni a számtalan akadálytól, ami szembejön. A játék egyujjas tehát nem valami bonyolult az irányítása, ha elengedjük a képernyőt akkor jóval gyorsabban fogjuk elérni a következő szektort, ami már gyorsabb és veszélyesebb lesz elődjénél, de gyorsabban osztogatja a pontokat.

Célunk az lenne, hogy minél több pontot elérjünk azzal az egy szerencsétlen életünkkel ami van, ha meghalnánk – eléggé sűrűn elő fog fordulni –, akkor vagy coinért, vagy egy vidi megtekintéséért folytathatjuk az őrületet. Reklámvideókat egyébként sajnos eléggé pofátlanul beletolják az arcunkba, úgy hogy köpni nyelni nem tudunk. Nagyon nem szeretem az ilyesmit, de  a játék nagyon jópofa érdemes kipóbálni!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése