Smart Numbers・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.10 - 11:42   |   Írta: Ca$h   |   1372
10. jan Smart Numbers・Ismerkedő

„Ebben a játékban garantáltan nem lesznek cukorkák, sem pedig aranyos állatkák.”

„Helyette viszont szükséged lesz arra, hogy megfigyelj, számolj, stratégiázz és ami a legfontosabb, hogy gondolkozz.” A Smart Number egy nagyon intelligens logikai játék, kiváló prezentációval megfűszerezve, legyen ez a grafika, dizájn, vagy éppenséggel a kellemesen dallamos muzsika.

Feladatunk az lenne, hogy bizonyos számokból elegendőt összetologassunk az adott pályán. Erre több módszer is a lehetőségünkre áll majd. Eleinte csak összeadás és kivonás lesz, a későbbiekben viszont már sokkal durvább dolgok is. Az eredmény eléréséhez csak annyi dolgunk lesz, hogy az adott számokat egymásba csúsztatva elérjük a kért számot. Extra pontokat kapunk abban az esetben, ha a célszámokból összeérő sorokat, illetve oszlopokat tudunk alkotni. Ekkor lép a képbe a megfigyelés, előre gondolkodás és a stratégia.

 

Minden pálya végén pontozni fogják a teljesítményünket. A legjobb eredmény az „A+”, ha sikerül ezt ötször egymás utáni pályákon elérni, akkor válnak elérhetővé a géniusz pályák, amiket megcsinálni már önmagukban is nagy teljesítmény, nemhogy még a legjobb eredménnyel. Természetesen itt is lesznek segítő extrák, amiket coinért lehet vásárolni, ezeket meg vagy kiérdemelni tudjuk, vagy pedig megvásárolni valódi pénzért.

A Smart Numbers egy igazi kis ékszer a jelenlegi felhozatalban, intelligens, szép, élvezetes és építő erővel bír. Kezdjétek hasznosan a hetet, próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése